O mai ştiţi pe blondina din trupa SWEET KISS, care a dat lovitura cu “Alin, Alin”? Vezi cum arată acum şi ce s-a ales de ea

Publicat: 18/02/2017 | 12:06

Sweet Kiss a fost o formaţie de muzică românească din anii 1990. Trupa le-a avut în componenţă pe Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni si Laurentiu Vasioi. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formaţii se numără Alin, Alin, Floare albă, floare neagră, M-ai părăsit nu-mi pasă, Plouă iar. Trupa s-a destrămat în 2004.

În prezent, Irina, jumătatea blondă a formaţiei, nu doar că a continuat cu muzica, dar a reuşit şi să facă un proiect alături de foştii colegi, pentru a readuce pe piaţă formaţia Sweet Kiss. Deşi este în continuare la fel de atrăgătoare, Irina are o relaţie fericită şi a devenit mămică.

Jumătatea blondă a trupei are în prezent o familie frumoasă, dar nu a renunţat la muzică.
Jumătatea blondă a trupei are în prezent o familie frumoasă, dar nu a renunţat la muzică.

În urmă cu puţin timp, cântăreaţa a fost invitată într-o emisiune TV, acolo unde a fost “provocată” să-i facă o declaraţie de dragoste partenerului ei. “Iubi, tu ştii ca te iubesc mult şi asta îţi arăt în fiecare zi. Tu nu ai nevoie de cuvinte pompoase“, a spus Irina Pavlenco.

Citește și...