O mamă beată, în vârstă de 26 de ani, și-a strivit bebelușul după ce a adormit peste el!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 11/09/2019 | 17:35
O mamă beată, în vârstă de 26 de ani, și-a strivit bebelușul după ce a adormit peste el!

Marina Tilby, din Țara Galilor, a fost eliberată condiționat recent după ce a petrecut doi ani și 4 luni după gratii, pentru că și-ar fi ucis bebelușul în timpul unei beții! 

Femeia și-a recunoscut fapta și a oferit detalii înfiorătoare despre incidentul șocant care a avut loc pe 31 martie 2017, scrie dailymail.co.uk.

Marina şi sora ei, Lucy, au băut mai multe beri alături de trei bărbați cu care și-au petrecut seara.

Marina și-a luat bebelușul într-un club în care a petrecut. Cheful a continuat în rulota în care locuiește unde petrecăreții au băut gin. Femeia era atât de beată încât a adormit și s-a rostogolit peste băiețelul ei.

Sora ei, Lucy, a observat acest lucru mult prea târziu, când micuțul Darrian era deja plin de sânge. Tânăra a chemat de urgență o ambulanță pentru a transporta bebelușul la spital.

Marina era, însă, mult prea beată pentru a-și însoți fiul. Abia după aproape trei ore de la producerea nenorocirii, polițiștii au reușit să o trezează pe Marina pentru a-și putea la adio de la bebelușul ei. Pentru neglijența de care a dat dovadă, Marina a stat doi ani și patru luni la închisoare. Tânăra a fost eliberată condiționat, după a convins Tribunalul Regal din Swansea că fapta pe care a comis-o „nu și-o va ierta niciodată”.

Citește și...