O mireasă adolescentă s-a sinucis pentru că soţul ei de 40 de ani nu a acceptat testele care dovedeau că este virgină! Detalii cutremurătoare

Publicat: 12/11/2017 | 12:46

O mireasă de doar 18 ani şi-a luat viaţa după ce soţul ei de 40 de ani s-a declarat nemulţumit de rezultatele testelor de virginitate, pe care tocmai el a obligat-o să le facă. Rajabbi Khurshed s-a sinucis la doar o lună şi 10 zile după nunta pe care familia sa o aranjase cu Zafar Pirov, din satul Charbogh din Tadjikistan.

Bărbatul a cerut ca tănăra să mai facă încă 2 teste de virginitate, în afara examenului cerut de statul Tadjikistan. Apoi, acesta a vrut să îi fie dată o a doua nevastă, după ce a refuzat să creadă în rezultatele testelor, potrivit The Independent.

Familia lui Rajabbi Khurshed a mărturisit că fiica lor le-a spus pe patul de moarte că trăieşte sub o imensă presiune venită din partea soţului său şi că nu mai suportă. Pirov a fost acuzat că a împins-o pe fată la sinucidere şi riscă acum până la 8 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. Cu toate acestea, Zafar Pirov a respins vehement acuzaţiile care i-au fost aduse.

„Soţia mea mi-a dat în scris că îmi dă voie să-mi iau o a doua soţie, pentru că nu era virgină când ne-am căsătorit”, a declarat el susţinut el.

Citește și...