O româncă de 100 de ani a dezvăluit secretul longevităţii! Sunt total neașteptate mărturiile sale

Publicat: 14/06/2018 | 19:06

Elena Ciocăzanu, o femeie din Târgu-Jiu, a mărturisit în cadrul unui interviu care e secretul longevității sale. Cei prezenți în jurul său când a făcut declarațiile au fost uimiți de ceea ce a mâncat de-a lungul vieții, pentru că tot mai mulți se feresc de alimentele enumerate. Ea a fost sărbătorită astăzi în cadrul proiectului “O viaţă cât un Centenar”. (Console si accesorii gaming)

E drept, în mai puțin de trei luni, Elena Ciocăzanu va împlini vârsta de 100 de ani. Femeia a povestit în cadrul unei ceremonii organizată în cinstea ei cum a reușit să trăiască un secol de viață, în condiţiile în care nu a avut o viaţă uşoară şi a crescut fără părinţi. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Elena Ciocăzanu, secretul longevității: “muncă, varză neprăjită şi fasole fără ulei”

“Am dus şi greu, şi mult, şi puţin, dar am trăit bine. Am şi copiii care m-au ajutat şi le mulţumesc, să le dea Dumnezeu şi lor sănătate. Am ajuns la 100 de ani pentru că am mâncat varză neprăjită, fasole fără să pun ulei în ea. Nu am avut mamă, nu am avut tată, nu am avut pe nimeni şi am trăit aşa, cu ce am putut. La spital nu am fost, m-a iertat Dumnezeu, copiii mei, când am fost bolnavă, au venit cu pastila”, a declarat Elena Ciocăzanu, potrivit Mediafax.

Bunica Elena Ciocăzanu locuieşte cu nepoţii şi strănepoţii. În casă, centenara este cea care se ocupă de curăţenie.

“Copiii mei pleacă la serviciu, fata cea mică la şcoală, dar eu dau cu mătura prin toate camerele, aştept copiii şi eu îmi termin toate ce le fac pe acasă. Nu stau, că nu pot să stau. Fac curăţenie prin toate camerele, în fiecare zi. Mie îmi place de ţara noastră. Îmi place că toată lumea are grijă şi Dumnezeu ne dă la fiecare aşa cum gândim. Mă uit la televizor, dar nu la politică”, a mai povestit olteanca de 100 de ani a dezvăluit secretul longevităţii.

Astăzi, ea a fost vizitată de prefectul judeţului Gorj, Ciprian Florescu, şi de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul campaniei “O viaţă cât un Centenar”. Aceştia i-au oferit un tort, flori, drapelul României şi scrisoarea din partea ministrului de Interne. Femeia a purtat o ie pe care ea însăşi a cusut-o, mai ales că, în tinereţe, a fost ţeşătoare, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și...