Acasă » Exclusiv » O româncă lucrează cu ”Mozart al Franței”!

O româncă lucrează cu ”Mozart al Franței”!

De: Marius Niţă 25/02/2020 | 23:35

A ridicat muzica de club la rang de artă, combinând-o cu elemente clasice alături de o orchestră din care face parte și o româncă extrem de talentată, violoncelista Cristina Toma.  Worakls, DJ-ul care a reinventat muzica electronică, vorbește în premieră pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  despre fenomenul muzicii sale.(CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A ”DIVORȚAT” ÎN SECRET ȘI S-A MUTAT DEJA CU AMANTA, O CUNOSCUTĂ ARTISTĂ DIN ”NEW GENERATION”! FILMĂRILE NOCTURNE CARE DOVEDESC TOTUL!)

Worakls este unul dintre cei mai talentați artiști ai momentului și a carui muzică se aude pe toate continentele. Originalitatea muzicii compusă de el i-a asigurat succesul dar și faptul că a îndrăznit s-o transpună pe partituri si s-o cânte cu instrumente reale, nu doar cu ajutorul computerului. A revoluționat muzica electronică combinand-o cu elemente din muzica clasica și cea de film iar rezultatul are, fără îndoială, un loc aparte în istoria muzicii.(NU RATA: GIGI BECALI A DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! MOTIVUL: FABRICA DE ARMAMENT PE CARE A CUMPĂRAT-O ÎN URMĂ CU 15 ANI)

A reinventat muzica electronică

Kevin Rodrigues, cunoscut sub numele de scenă Worakls, cântă la pian de la vârsta de trei ani și a absolvit conservatorul. Acum are 32 de ani și aproape că nu e țară în care să nu fi fost invitat să mixeze. De mai bine de un an a început cel mai îndrăzneț proiect al momentului: turneul Worakls Orchestra. A selectat 20 de instrumentiști, printre care și o româncă, și și-a transpus muzica pe albumul Worakls Orchestra dar și într-un show fabulos. Pe lângă pian și device-urile electronice, Kevin joacă și rolul de „dirijor” pe scenă iar rezultatul nu poate fi descris decât prin trăirile unice oferite de melodiile fără versuri dar care transmit putere, sensibilitate și emoție.

”Este nevoie de multă concentrare, în primul rând pentru că trebuie să fiu atent la fiecare instrument, mă asigur că toți instrumentiștii cântă cum mi-ar plăcea să se audă. Dar de fiecare dată când ajungem la acel moment foarte special, când ne simțim confortabil iar oamenii ne transportă cu energia lor, este senzațional. E un sentiment pe care nu am putut să-l descriu corect. Se simte ca o lovitură de adrenalină pură amestecată cu acest tip de videoclipuri de satisfacție pe care le mai găsești pe internet.” , ne-a mărturisit Kevin Rodrigues.

Worakls, DJ-ul care a reinventat muzica electronică

”Mi-am dorit foarte mult să o cooptez în orchestră”

Printre cei 20 de instrumentiști, din echipa Worakls Orchestra face parte și o româncă, Cristina Toma. O tânără talentată care a studiat violoncelul la școala de muzică Ion Vidu din Timișoara, îndrumată de tatăl ei. Și-a aprofundat studiile în Germania apoi a continuat să cânte în Franța, acolo unde a fost remarcată de Worakls.(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU REFUZĂ SĂ MAI VORBEASCĂ DESPRE ALEX BODI: ”MĂ CONCENTREZ ASUPRA A CEEA CE CONTEAZĂ! BUSINESS, COPIL ȘI CAM ATÂT…”)

Este într-adevăr un violoncelist extrem de talentat din România. Locuiește în Franța de câțiva ani și și-a dovedit abilitățile de multe ori. Am fost la un concert pe care l-a avut la Lyon și mi-am dorit foarte mult să o cooptez în orchestră. Am fost foarte mulțumit că a acceptat să cânte cu noi și mă simt privilegiat să împart scena cu ea”, ne-a mai spus artistul.

”Am început să cânt muzica de cameră în diferite orchestre. Acum, una din orchestrele din care fac parte a fost recrutată de către echipa Worakls pentru un turneu European. De prima dată de când am auzit că va fi vorba de un proiect electro cu instrumente clasice, mi-am dat seama că va fi o combinație foarte bună. La început am făcut repetiții împreună, Kevin ne-a îndrumat pe tot parcursul repetițiilor și al concertelor pentru ca muzica electronică e diferită de cea clasică. Sper ca Worakls Orchestra să ajungă în curând și în România, sunt sigură că va fi un succes”, a declarat Cristina Toma, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Cristina Toma, românca care lucrează cu ”Mozart al Franței”!

”Îmi place foarte mult să pun muzică în România”

Turneul Worakls Orchestra ajunge în lunile următoare în Germania. Dj-ul a fost de mai multe ori în România în cluburi de prin toată țara, ba chiar și la festivalul Electric Castle.(CITEȘTE ȘI: DETALII ÎN PREMIERĂ DINTR-UN DOSAR CARE ÎL ”DESCALIFICĂ” PE PRINȚUL PAUL)

”Îmi place foarte mult să pun muzică în România, am avut șansa să mixez în câteva cluburi și la festivaluri și m-am simțit întotdeauna foarte bine primit. Românii sunt foarte călduroși și sper să am ocazia să aduc orchestra acolo! Marea majoritate a spectacolelor pe care le-am avut anul trecut au fost în Franța. Am avut șansa de a aduce acest show în Georgia cu Orchestra simfonică Tbilissi”, acolo a fost cel mai îndepărtat oraș. Pentru anul acesta planificăm o mulțime de spectacole în Europa, în special cu concerte în Germania, Elveția, Belgia, Spania, Cehia, Ungaria etc”, ne-a mai declarat artistul.

După fiecare spectacol, Kevin coboară de pe scenă și rămâne alături de fani ore întregi. Un gest neobișnuit pentru un artist de talie mondială, dar firesc pentru el, mai ales că nu a avut parte de fani care să-l hărțuiască.(NU RATA: FAIMOSUL DE LA EXATLON S-A ÎMPĂCAT CU SILICONATA MIRUNICA, IAR NOI AVEM DOVADA!)

”Cred că toată lumea merită atenție. Chiar mă simt prost spunând asta, ar trebui să fie ceva normal. Cu toții suntem oameni și împărtășim pasiunea muzicii, așa că sunt întotdeauna foarte fericit să-mi întâlnesc fanii după un spectacol și să petrecem timp împreună. Și ca să fiu sincer, să primești atâta dragoste nu este deloc enervant, dimpotrivă, ca să nu mai spun că fără ei nu aș avea o carieră în muzică. Hărțuit este un cuvânt nepotrivit, să spunem doar că unii sunt mai insistenți decât alții, dar se întâmplă pentru că vor să îmi arate cât de mult se bucură de muzica mea”, a mai declarat acesta.

Mister total în privința vieții personale a renumitului DJ… Că iubește pianul, nu mai e un secret, petrece cel mai mult timp atingându-i clapele. Iar dacă a încercat să facă sex pe muzica lui, Kevin are un răspuns: ”Ahaha… Nu că mi-aș aminti. Dar asta ar insemna să fii extrem de focusat pe sine, nu crezi? Prefer pe muzica altuia”.

Worakls a fondat, în 2014, label-ul „Hungry Music”, din care fac parte și alți DJ-i francezi apreciați în întreaga lume.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea