„O să te violăm în fața soției” Mega-scandal între interlopi și maneliști după bătaia încasată de Tzanca Uraganu

Publicat: 21/11/2019 | 12:59
„O să te violăm în fața soției” Mega-scandal între interlopi și maneliști după bătaia încasată de Tzanca Uraganu

S-a iscat un mega-scandal între interlopi și maneliști după ce Tzanca Uraganu a fost bătut la o petrecere chiar de unul dintre petrecăreți. Manelistul cânta la un eveniment alături de Sorinel Puștiu, când, deodată s-a trezit cu un pumn în față, de nici nu a avut timp să reacționeze.

Totul a luat o mare amploare, deoarece Tzanca este văr primar cu băieții fostului lider interlop Cristofor Duduianu, care a decedat de curând. Li s-a alăturat și fratele lui Tzanca, Miraj, care a postat pe pagina lui de Facebook un video, în care îl amenință pe Cani, avertizându-l că stă în Ferentari, lângă verii lui, Duduienii. „Mi-am semnat testamentul, nu o să mai poți ieși la piață cu soția, pentru că o s-o violăm, sau mai bine decât atât, o să fii violat tu în fața soției„, îi transmite Miraj, fratele lui Tzanca, bătăușului.

Tzanca Uraganul a fost bătut de interlopi, în timp ce cânta

Momentul a fost suprins de un alt petrecăreț cu telefonul și postat pe internet. L-a lovit direct în față și nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat cu el. Cei prezenți au săti imediat să îl ajute pe Tzanca Uraganul.

Postarea a strâns imediat sute de comentarii. Unii chiar vorbesc despre faptul că va urma o răzbunare și lucrurile nu vor rămâne așa. „Cum să-i dai bătaie unui lăutar care îți face plăcerile doamne fereste să vedeți acum ce rău este după aia”, apare într-unul dintre comentarii. „O să plătească el mult și bine„, este un alt comentariu.

Citește și...