O vedetă Antena 1 a fost înșelată la două luni după ce a fost cerută de soție! ”Am căzut într-o depresie…”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 30/10/2019 | 09:20
O vedetă Antena 1 a fost înșelată la două luni după ce a fost cerută de soție! ”Am căzut într-o depresie…”

La scurt timp după ce iubitul i-a mărturisit că-și dorește să-și petreacă restul vieții împreună cu ea, o vedetă Antena 1 a aflat că acesta a înșelat-o! A urmat o perioadă grea, pe care nu o va uita prea ușor. 

Irina, una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii, a povestit un episod din viața ei pe care nu-l va uita niciodată, după ce a suferit teribil din dragoste.

După ce a fost înșelată de cel care a cerut-o de soție, frumoasa blondă s-a înscris la show-ul ce testează inimile iubiților, încercând să se regăsească.

Au fost împreună un an. S-au cunoscut pe Facebook şi s-au cuplat când ea avea aproape 21 de ani. S-a purtat ireproşabil cu ea. A cerut-o în căsătorie acasă, înainte să plece la o nuntă. S-a pus în genunchi, i-a spus că îi lipseşte ceva de pe deget şi a întrebat-o dacă vrea să fie a lui pentru totdeauna.

Două luni mai târziu, viitorul ei perfect plănuit s-a năruit. A fost înşelată de iubit, care este tot din Galaţi, la două luni după ce a cerut-o în căsătorie. Irina a aflat chiar de la logodnicul ei, în timpul unei discuții telefonice.

”Sincer, în momentul ăla am căzut într-o depresie, pentru că aveam impresia că nu mai sunt îndeajuns de frumoasă, de bună, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. A durat un an de zile până când mi-am revenit”, a mărturisit ipsita în emisiunea XTRA Night Show.

Citește și...