OANA LIS a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit cum a slăbit 20 de kilograme în doar patru luni: „Nu am voie…“

Publicat: 01/04/2017 | 10:50

Soţia fostului edil al Capitalei Viorel Lis a decis recent să facă schimbări de-a dreptul radicale în viaţa sa, iar tocmai din acest motiv a şi scăpat de kilogramele care îi dădeau mari bătăi de cap.

Oana Lis a decis să meargă la nutriţionist şi să ţină mai multe cure de slăbire, pe care pare să le fi respectat cu stricteţe, pentru că rezultatele s-au văzut după doar patru luni de zile. În plus, soţia lui Viorel Lis pare să fie determinată să slăbească şi mai mult, iar despre toate acestea a povestit într-o emisiune TV.

„În aproximativ patru luni am slăbit. Am mâncat, nu pot să stau nemâncată. Problema e că aveam colesterolul mare, am şi probleme cu inima, iar acum trebuie să îmi fac analizele din nou. Aşa că am slăbit din cauză că aveam probleme de sănătate, nu am slăbit pentru ce ar fi comentat lumea. Erau tot felul de comentarii despre mine, la care Viorel se oftica, se enerva, dar eu nu. Oamenii mă iubesc indiferent dacă sunt grasă sau slabă“, a spus Oana Lis.

„Am fost la nutriţionsit. Dar uneori mai mănânc şi la fast food. Am renunţat la dulciuri, mai mănânc o dată pe săptămână. E greu, dar dacă vrei poţi. Am 76 de kg şi vreau să mai dau jos încă vreo 5 kg, pentru că vine vara, mergem la plajă. Am ţinut o combinaţie de mai multe cure. Am o listă cu alimentele permise şi nepermise, dată de nustriţionist. Nu am voie paste, prăjeli, fast food. E important să mănânci dimineaţa, pentru că îţi dă energie. Eu nu mâncam dimineaţa, mâncam mult seara şi nu era bine. Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc, nu mai beau sucuri, decât fresh-uri şi apă plată. Merg şi la sală, dar nu foarte des. Când mă urc pe aparatele alea mă ia ameţeala, nu ştiu să le folosesc pe toate“, a mai adăugat blondina.

Citește și...