Oana Lis pare să fi luat măsuri drastice în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, iar în perioada sărbătorilor Pascale a dat jos zece kilograme.

Soţia lui Viorel Lis a povestit în cadrul unei emisiuni TV că de Paşte nu a putut să mănânce aproape mani nimic din preparatele tradiţionale româneşti, din cauza faptului că încă se confruntă cu o intoxicaţie alimentară. Problemele de sănătate au început să îi dea bătăi de cap încă din săptămâna dinaintea Paştelui, atunci când mărturisea că a ajuns pe patul de spital din cauza ciocolatei (AICI ai toate detaliile).

„De Paste am mancat doua oua. Atat! Nu pot sa mananc din cauza intoxicatiei mele alimentare. Nu am voie sa consum pic de sare, asa ca s-a terminat cu mesele la restaurant si cu chefurile grele. Daca nu am voie sa mananc sarat, stau cuminte si imi fac eu acasa. Imi gatesc si prietenii, dar si eu.

Mi-am cumparat si tigaie, nu credeam sa ajung vreodata sa dau banii pe aşa ceva. E greu sa-ti gatesti. Pana iti faci ceva iti trece pofta. Mie d-asta imi place sa mananc la restaurant, ca sunt servita si nu mai muncesc atat. Dar, ce sa ii faci, cat tin regim alimentar stau departe de restaurante. Am economisit o gramada de bani, nici mie nu-mi vine sa cred”, a povestit Oana Lis, potrivit wowbiz.

Citeste despre:oana lis, viorel lis, kilograme in plus, probleme de sanatate


Share On Facebook