Oana Lis, de urgenta la spital! Prietenii ei sunt foarte ingrijorati. Anuntul facut luni seara

Publicat: 03/03/2014 | 21:25
Oana Lis, de urgenta la spital! Prietenii ei sunt foarte ingrijorati. Anuntul facut luni seara

Oana Lis are parte de un inceput sa primavara de cosmar. Luni, in cea de-a treia zi din martie, sotia fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, a facut un anunt surprinzator pe Facebook.
 

Luni seara, in jurul orei 20:00, Oana Lis a anuntat pe contul ei de pe faimoasa retea de socializare ca se afla la Spitalul de Urgenta Floreasca.

oana lis

Acest anunt i-a ingrijorat enorm pe prietenii ei virtuali, care au intrebat-o ce s-a intamplat. Unii dintre ai cred ca Oana a patit ceva, in timp ce altii se intreaba daca starea de sanatate a sotului ei, Viorel, s-a agravat.
____

CITITI SI:

Fauna mondena e in pericol! Rasul de privighetoare al Oanei Lis e pe cale de disparitie!

Oana Lis continua seria dezvaluirilor despre tatal ei care a violat-o: „Plang de cate ori imi amintesc”
____

Ce ai patit Oana esti in regula?„, „Ce ai patit?„, „Ce ai patit? Esti bine, sper sa nu fie grav„, „A patit ceva D-L Lis???„, „Oana, ce ai, esti bine? Si Viorel, zi!” – sunt cateva dintre comentariile fanilor ingrijorati.

Viorel are leziuni pe creier

La inceputul anului trecut, Viorel Lis a fost diagnosticat cu leziuni pe creier. De atunci, viata lui si a sotiei sale s-a schimbat radical. Daca inainte mergeau seara de seara la petreceri, acum de abia daca mai ies din casa. Oana a renuntat si ea la iesiri si isi petrece mai tot timpul acasa, ingrijindu-si sotul, caruia ii face toate poftele.

J.D
 

Citește și...