Oana Lis, declarație tranșantă! Ce a spus despre Andra Măruță

Publicat: 20/12/2018 | 09:49

Invitată destul de des în emisiuni, Oana Lis nu-și găsea explicația care ar fi motivul pentru care producătorii o găsesc interesantă. Iată că, într-un final, soția fostului primar al Capitalei, a găsit motivul.

Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a explicat care este motivul pentru care apare la TV, în diverse show-uri, deși nu este nici actriță, nici cântăreață.

Unii se întreabă de ce sunt eu invitată la emisiuni … dacă nu sunt cântăreață, actriță!? … Să stea liniștiți, că și eu m-am întrebat… Eu sunt artistă sau ce sunt!? … căci e ușor de înțeles să fii invitată la emisiuni când ai o voce ca Andra sau Delia… dar eu, neavând acest dar de a cânta, de ce oare sunt invitată!? Și nu numai că sunt invitată, ci am făcut la unele emisiuni și cel mai mare rating pe televiziunile din România la ora respectivă. Eu mi-am găsit răspunsul. Dar să se gândească acele persoane ce ar face, ce ar spune ele într-o emisiune… în limitele impuse de CNA… așa încât să faci câteva milioane de români să se uite la tine, să se amuze cu tine, să plângă cu tine. Oricum, vorba poetului, dacă n-ai talent, ești rece!!!????”, a scris Oana Lis într-o postare publicată pe Facebook.

Oana Lis s-a gândit la sinucidere

Oana Lis a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Soţia lui Viorel Lis părea să nu mai facă faţă problemelor.

„E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis. „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a declarat fostul primar al Capitalei.

 

 

Citește și...