Oana Lis, desfigurata de DURERE! Primele imagini cu sotia fostului primar dupa ce a facut avort!

Publicat: 10/12/2014 | 11:40
Oana Lis, desfigurata de DURERE! Primele imagini cu sotia fostului primar dupa ce a facut avort!

Oana Lis este distrusa, iar imaginile cu ea, dupa ce a facut avort, confirma acest lucru. Chiar daca multi considera ca sotia lui Viorel Lis nici macar nu a fost insarcinata, vedeta a ajuns la capatul puterilor.

In urma cu doua zile, Oana a anuntat pe contul de socializare ca a fost nevoita sa renunte la sarcina, din motive medicale, insa, Viorel Lis pare ca este convins ca sotia lui a facut un avort cu buna stiinta.

Oana lis

Oana Lis s-a lăsat filmată şi difuzată în direct, la o emisiune tv, chiar sub privirile lui Viorel Lis, dar şi ale presupusului amant. „Mi-e greu să vorbesc că pentru că nu am vrut să mai dau explicaţii nimănui, nu am vrut să fac tam-tam, ” a spus Oana Lis, explicând că a luat decizia pentru că analiza de sânge a evidenţiat că are toxoplasmoză – boală generată de parazitul toxoplasma gondii care poate provoca malformaţii fetale grave sau avortul spontan, în cazul în care parazitul este contactat în sarcină.

Citeste si

Oana Lis a pierdut sarcina si are ganduri negre. “Mi s-a descoperit o boala”

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze! Rasturnare incredibila de situatie: A APARUT tatal copilului!

Vreau sa ne impacam

Viorel Lis a declarat ca este decizia Oanei ce va face cu viata ei de acum inainte. ”Poate că e rău că las de la mine şi las să facă ea cum vrea”, este concluzia lui Viorel Lis. Când a auzit că Oana vrea totuşi un copil, ”ca să nu rămână singură pe lume”, fostul primar nu a spus decât: ”E hotărârea ei. O iubesc cu adevărat şi vreau să ne împăcăm”, a spus fostul primar.

L.L

Citește și...