Oana Lis, devastată de durere! A făcut anunțul în urmă cu câteva ore: “E în spital”

Publicat: 06/01/2019 | 19:50

Nici bine nu a început noul an, că Oana Lis are parte de clipe grele. După ce anul trecut, Viorel Lis s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, de această dată bunica ei, de care este foarte apropiată, a fost internată în spital. Vedeta a anunţat în urmă cu câteva ore că mamaie, așa cum îi spune ea, se află în spital, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre problemele ei de sănătate.

”Sunt supărată pentru că e mamaie în spital de câteva zile. Offf!!! Și știți că e singura persoană din familia mea de origine cu care mai vorbesc, dacă ea n-ar mai fi, aș fi singură pe lumea asta! Și când iubești pe cineva mult ai vrea să-l protejezi, dar uneori ne lovim de neputință omenească. Dar sper că va fi ok și data asta și se va întoarce cu bine acasă. Eu mă rog să fie totul bine și sunt sigură că și energia și mesajele voastre o să conteze undeva acolo, în Univers!!!”, este mesajul postat de blondină pe pagina ei de Facebook.

Oana Lis s-a gândit la sinucidere

Oana Lis a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Soţia lui Viorel Lis părea să nu mai facă faţă problemelor.

„E greu, sincer. E foarte greu, dar mă gândesc că eu sunt mai tânără şi mai puternică şi pot duce. Nu mă simţeam bine, aveam momente în care voiam să-mi iau viaţa, aveam numai gânduri negre. Era o antagonie foarte ciudată, că eu iubesc viaţa. Atunci când iubeşti să mănânci, să dansezi, înseamnă că iubeşti viaţa”, a spus Oana Lis la TV.

Oana Lis a reuşit să depăşească momentele foarte dificile chiar cu ajutorul soţului ei, Viorel Lis. „Are şi ea momente în care se sperie de toate, atunci încerc să o consolez”, a declarat fostul primar al Capitalei.

Citește și...