Oana Lis, dezvăluiri fără ocoliş despre căsnicia ei: "Am ales să mă mărit din interes"

Oana Lis a vorbit despre viaţa ei. Soţia lui Viorel Lis a mărturisit că s-a căsătorit din interes. Dezvăluirea a fost făcută în timp ce Oana discuta despre ce a îndemnat-o să studieze Psihologia la vârsta ei.

Vorbind despre ce a îndemnat-o să studieze psihologia la Universitatea Hyperion la această vârstă, Oana Lis a făcut dezvăluiri şi despre căsnicia ei. "Acum 20 de ani mă gândeam că am două variante: să studiez şi să muncesc sau să mă mărit din interes. Ete na, ce atâta studiu, mă mărit din interes. Acum, la 40 de ani, mi-am revenit", a declarat Oana Lis.

Oana Lis a spus că are, deja, un client, acesta fiind soţul ei: "Viorel s-a înscris deja, a zis că o să vină măcar o dată pe săptămână să am şi eu bani să îmi plătesc chiria".

Oana Lis a povestit că, de 1 mai, a fost la mare. "Am fost la mare de 1 mai pentru că sunt născută în Constanţa, mi-era dor de briza mării. Mă gândeam că aş sta 3 luni pe an aici, aş închiria o locuinţă, dar e prea scump şi am şi treabă aici, în Bucureşti", a mai spus Oana Lis.

Citeste despre:oana lis, oana lis casatorie, oana lis dezvaluiri


Share On Facebook