OANA LIS este hotărâtă să se despartă! Vedeta a făcut anunţul pe reţelele de socializare:,,Nu mai avem…‘’

Publicat: 16/07/2017 | 09:29

Oana şi Viorel Lis au reuşit să rămână împreună aproape 20 de ani, în ciuda tuturor celor care nu le dădeau şanse. Nici diferenţa de vârstă şi nici cea de statut nu i-a separat pe cei doi, iar fostul primar al Capitalei pare că şi-a găsit o parteneră pe măsură în persoana Oanei.

După ce i-au  spart maşina, vedeta a anunţat pe pagina sa de Facebook că este decisă să se despartă de ea şi a postat un mesaj în care le transmite prietenilor virtuali că vrea să-şi vândă autoturismul, deoarece nu mai au bani de păcănele. ,,O spăl şi o mărit in curând! Pentru cine e interesat, îmi vând maşina, că nu mai avem bani de păcănele…Chrisler Crossfire!’’, a scris blonda la fotografie.

Oana Lis îşi vinde maşina.
Oana Lis îşi vinde maşina.

Soţii Lis au participat la o nuntă, şi s-au simţit extrem de bine, mai ales pentru că acolo a cântat şi celebrul Nelu Ploieşteanu dar când au dat să plece au observat grozăvia. ”Am fost la o nuntă, unde ne-am distrat bine, ne-a cântat Nelu Ploieşteanu, a fost totul perfect până am vrut să plecăm acasă. Maşina mi-a fost spartă. Am văzut eu pe cineva pe lângă ea, dar nu m-am gândit că vrea să dea lovitura. De altfel, pentru mai multă siguranţă, îmi băgasem geanta cu acte şi cu bani în portbagaj. Nu mi-a spart portbagajul, doar geamul de la maşină, a intrat în ea şi mi-a rabatat bancheta din spate şi mi-a luat geanta”, a explicat fostul primar al Capitalei.

Unii dintre comentatorii interesaţi de maşină i-a spus în glumă că este dispus să facă amor cu ea la schimb cu maşina, iar replica blondinei l-a lăsat mască! „Dacă mă laşi gravidă din prima…. îţi las şi maşina!”. La scurt timp după ce a postat anunţul, Oana Lis a glumit din nou în stilul ei caracteristic, anunţând: „Despărţirile din ziua de azi sunt foarte grele… până dai block pe facebook, whatsapp, instagram, apeluri etc… îţi trece naibii supărarea!!!….”.

Citește și...