Oana Lis este însărcinată!?! Mesajul transmis de soţia fostului edil al Bucureştiului i-a făcut pe fani să se bucure: „Felicitări”

Publicat: 05/02/2018 | 14:39

La aproape o lună după ce a spus public că vrea să recurgă la minunile medicinei moderne ca să devină mamă, Oana Lis a stârnit controverse, după ce a mărturisit că se află în cabinetul unui medic ginecolog. Şi, deşi, mulţi internauţi au întrebat-o dacă e însărcinată, aceasta nu le-a răspuns deocamdată. De altfel, soţia lui Viorel Lis nu a avut nicio reacţie nici la mesajele de felicitare.

Citeşte şi: Oana Lis a luat decizia vieţii ei! Vrea să-şi facă inseminare artificială pentru a avea un copil! Cum a reacţionat Viorel Lis

La o oră după prânz, soţia lui Viorel Lis şi-a dat check-in la un spital privat din Bucureşti. Şi, ca să adâncească misterul vizitei sale acolo, vedeta a pus şi o descriere, urmată de puncte de suspensie.

„La ginecolog, control…”, a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Postarea vedetei nu a rămas fără ecou. Şi, în timp ce unii i-au pus mai multe întrebări despre o posibilă sarcină, alţii s-au grăbit să o felicite.

„Eşti însărcinată?”, „Cine este autorul?„, „Felicitări!”, „Ai avut bani din pensia domnului Lis” sunt patru dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Citește și...