Oana Lis, mărturisiri şocante după ce soţul ei a fost operat: „Se dădea cu capul de dulap”. Ce a păţit Viorel Lis în timp ce era pe masa de operaţie

Publicat: 13/11/2017 | 23:32

La câteva ore de la operaţia lui Viorel Lis, Oana a dezvăluit clipele de coşmar pe care le-a trăit alături de soţul ei, care săptămâna trecută a ieşit pe semnătură din spital. Vedeta s-a temut că va rămâne văduvă şi, printre lacrimi, a povestit că alături de fostul edil a fost şi fiul acestuia.

Operaţia a fost una laparoscopică, potrivit mărturisirilor Oanei Lis. Soţia fostului edil al Bucureştiului a dezvăluit în cadrul unui interviu oferit în această noapte că problemele de sănătate i-au pus capac. Mai mult, a declarat vedeta, la un moment dat, înainte să ajunsă la spital, Viorel Lis s-a dat cu capul de dulap.

În vârstă de 73 de ani, lui Viorel Lis i-a crescut tensiunea în timp ce se afla în sala de operaţii, dar medicii au reuşit să i-o scadă şi intervenţia a decurs fără probleme.

Da, din păcate, nu s-a putut opera imediat. Vreau să vă spun că el se simte rău de mai bine de o săptămână. (…). Cred că de la durere delicra, la un moment dat, a venit în cameră şi s-a dat cu capul de dulap. (…). «Dacă mai staţi acasă, să ştiţi că face septicemie.» (…). A semnat pe propria răspundere că pleacă. (…). Nu am ştiut că este atât de gravă. A semnat pe propria răspundere că nu mai stă la spital. A fost groaznic fără el zilele astea. Durerile erau groaznice, nicio pastilă nu îşi făcea efectul. V-am spus, delira, chiar m-am speriat mult. (…). Mi-a spus doctora că i-a crescut tensiunea când era pe masa de operaţie. În sine, intervenţia a fost simplă, dar la vârsta lui a fost complicată. (…)”, a  povestit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta a mai zis că soţul său s-a trezit după anestezie şi a vorbit cu el.

„Si-a revenit mult mai greu, a deschis ochii dupa operatie, dar nu reactiona prea mult. El a facut peritonita/ colicistica. Doctorul nu stie exact cat il va mai tine in spital, depinde de cum evolueaza totul”, a mai spus soţia lui Viorel Lis.

Citește și...