Oana Lis, reacție după ce a citit că Monica Gabor a fost ruptă cu bătaia de Mr Pink

Publicat: 12/05/2019 | 10:15
Oana Lis, reacție după ce a citit că Monica Gabor a fost ruptă cu bătaia de Mr Pink

Monica Gabor s-a mutat de mulți ani în America, acolo unde trăiește alături de Mr. Pink și fiul lui. În ultima vreme a stat foarte mult și Irina, fiica vedetei cu Irinel Columbeanu. De multe ori au existat zvonuri precum că fosta doamnă de la Izvorani nu ar duce o viață foarte bună cu iubitul ei chinez.

Monica Gabor, ruptă cu bătaia de Mr. Pink! Viața deloc roz a vedetei de export„, așa sună titlul unei știri, pe un site de pamflete, pe care, Oana Lis, după ce a citit articolul, a dat share pe pagina sa de Facebook, fără să precizeze nimic la descriere. Iar comentariiile au început să apară, unii susținând că Monica o duce foarte bine acolo, alții au spus că așa merită dacă a vrut bani.

Ce studii are de fapt Oana Lis

Oana Lis este o elevă silitoare și nu este o glumă. Soția lui Viorel Lis chiar s-a întors pe băncile școlii. A scăpat acum de teme și examene și a venit, fuguța, la o emisiune TV pentru a dezvălui ce pune la cale. Invitată în platoul emisiunii ”Răi, da buni”, moderată de Mihai Morar, Oana a explicat motivul pentru care s-a înscris la cursuri.

Ea este hotărâtă să fie absolventă a Facultății de Psihologie. „Cu o noapte înainte de examen dorm doar patru ore. Îmi doresc foarte mult! Oamenii se aşteptau ca eu să renunţ sau să fac aşa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune. Eu m-am dus la început pentru că mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj. Viorel a zis că nu o să fac faţă. (…) Am colege care au 50 de ani, care au trei copii”, a spus Oana Lis la „Răi da buni”.

Citește și...