Oana Lis, schimbare de look: ”Am auzit ca sunt la modă…”

Publicat: 31/05/2019 | 12:34
Oana Lis, schimbare de look: ”Am auzit ca sunt la modă…”

Oana Lis s-a decis să facă o schimbare majoră în viața ei, decisă să adopte o cu altă atitudine. Astfel, spre surpriza celor care îi vizitează pagina de Instagram, Oana Lis a apărut… roșcată.

Alături de fotografie, Oana a postat un mesaj în care scrie: ”Am auzit ca sunt la moda roșcatele!😉” Unii dintre fani au felicitat-o pentru alegere, în vrene ce un alt vizitator i-a recomandat… să se tundă mai scurt. Rămâne de văzut dacă Oana va lua sau nu în calcul această propunere.

Oana Lis, schimbare de look

Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut”

Oana Lis a recunoscut că a trecut prin multe certuri, de-a lungul timpului, iar problemele financiare și-au spus cuvântul. Uneori, pentru că nu avea rochii pe care să le poarte ziua, Oana Lis… și-a scurtat rochiile de seară.

„În orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Şi eu şi Viorel suntem aceeaşi zodie, Peşti, şi amândoi suntem cheltuitori, dar pentru că eu fac cumpărăturile, plătesc facturile, nu realizează. Am început să îmi fac liste cu program în Excel cu ce cheltuiesc, renunţ la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat haine. Ca să dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seară sau lungi, mi le-am tăiat la croitor, ca să le port ziua. Da, nu îmi mai cumpăr haine pentru că dau prea mulţi bani şi îmi cumpăr lucruri de machiaj mai ieftine, ca să pot să ies, pentru că aceasta este plăcerea mea. Abia aştept să termin facultatea ca să mă angajez şi eu. Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut, dar sunt zile în care nu ştiu… Cheltuiesc 300 de lei, 500 de lei, 1000 de lei într-o zi, nu ştiu, depinde, dar sunt zile în care n-am 10 lei, acesta este adevărul, mie nu-mi place să mă ascund după deget, să mă dau mai bogată decât sunt. De multe ori, îmi plătesc prietenii când ies în oraş”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și...