Oana Lis suferă după ce a fost dezamăgită de prietenii ei. Ce mesaj le-a transmis

Publicat: 05/05/2019 | 19:44
Oana Lis suferă după ce a fost dezamăgită de prietenii ei. Ce mesaj le-a transmis

Soția lui Viorel Lis este o femeie foarte populară, cu mulți prieteni, însă recent se pare că a avut o experiență neplăcută cu unul dintre ei. Oana transmis un mesaj dureros cu privire la asta. 

De curând, Oana Lis a postat pe contul ei de Instagram un mesaj extrem de dureros prin care le dă de înțeles fanilor săi că prietenii au dezamăgit-o.

Unii prieteni sunt umbre, nu apar decât când e soare” este postarea Oanei Lis, desprinsă dintr-un citat al lui Mihail Sadoveanu.

Ce studii are de fapt Oana Lis

Oana Lis este o elevă silitoare și nu este o glumă. Soția lui Viorel Lis chiar s-a întors pe băncile școlii. A scăpat acum de teme și examene și a venit, fuguța, la o emisiune TV pentru a dezvălui ce pune la cale. Invitată în platoul emisiunii ”Răi, da buni”, moderată de Mihai Morar, Oana a explicat motivul pentru care s-a înscris la cursuri.

Ea este hotărâtă să fie absolventă a Facultății de Psihologie.

„Cu o noapte înainte de examen dorm doar patru ore. Îmi doresc foarte mult! Oamenii se aşteptau ca eu să renunţ sau să fac aşa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune. Eu m-am dus la început pentru că mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj. Viorel a zis că nu o să fac faţă. (…) Am colege care au 50 de ani, care au trei copii”, a spus Oana Lis la „Răi da buni”.

Citește și...