Oana Radu a mărturisit că e dependentă şi cere ajutorul ca să scape: ”Se află într-o situaţie critică!”

Oana Radu a mărturisit că este dependentă şi le-a cerut ajutorul prietenilor ca să scape. Blonda susţine că e într-o critică şi nu mai ştie ce să facă pentru a scăpa de viciu.

Oana Radu este disperată! Artista a mărturisit că este dependentă de o băutură carbogazoasă şi că nu mai ştie ce să facă pentru a scăpa de viciu. Vedeta le-a cerut sfatul prietenilor virtuali, susţinând că se află într-o situaţie critică.

”Pe tot parcursul dietei, am consumat zahăr. Adică, ceea ce vreau sa spun este ca nu am evitat sa il folosesc in cafea, sau ceai, sau orice bautura care îl necesita!! Nu am folosit îndulcitor, sau miere sau zahăr brun, deşi am înţeles ca este mult mai sanatos decat cel alb. Am renuntat la foarte multe lucruri, dar a fost un singur lucru la care nu am putut renunţa şi anume, la c***.”. Cand spun consum, chiar consum! Mă trezesc cu el în gând si adorm la fel. Sunt tare curioasa sa stiu care este acest ingredient secret care m-a facut sa devin dependenta?! De multe ori ma cert cu mine si imi spun: „Bine ma, Oano, faci foamea, nu mănânci dupa ora 17:00, nu mănânci carbohidrati, dar bei”.  Ca încheiere, voiam să vă cer ajutorul! Aştept să îmi daţi sfaturi sau sugestii! Dacă sunteti sau ati fost şi voi în situaţia mea! Oana Radu se află într-o situaţie critică. Sunt dependentă şi am nevoie de ajutor”, a scris Oana Radu pe blogul personal.

Citeste despre:oana radu, oana radu dependenta, oana radu dependenta suc


Share On Facebook