Loading the player...

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din viaţa ei, se pare că problemele nu o ocolesc deloc. După ce în ultima vreme s-a simţit foarte rău, ba chiar a fost internată în spital câteva zile (Citeşte AICI detalii ) pentru a depista cauza, fiica fostului premier ,Petre Roman, a întâmpinat o nouă neplăcere, de această dată...nocturnă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Vedeta a avut o ‘’mega urgenţă‘’, la 2:30 noaptea, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o în timp ce a dat fuga la magazin să cumpere un bax de...hârtie igienică. Reporterii noştri au întrebat-o dacă s-a întâmplat ceva cu fetiţa ei, deoarece a intrat şi la farmacie, iar ea a răspuns:,,Nu a păţit nimeni nimic!‘’. În rest, Oana nu a dorit să comenteze nimic, cel mai probabil era foarte grăbită să ajungă acasă. :)

Nu este prima dată când vedeta are astfel de ‘’urgenţe‘’, chiar ea a povestit un episod jenant din viaţa ei, când a făcut pe ea şi a luat-o salvarea.

“Eram odată, lucram, la o firmă. Bă nene, mi s-a întâmplat odată. Lucram la firma asta, lucram la birou. Noroc să şeful meu îmi era prieten, un om extraordinar. Am făcut pe mine, vorbesc serios. Ştiţi cât de rău mi-a fost. M-a luat salvarea, aşa de rău mi-a fost. Era să mor. Pe bune, era să mor. Am făcut o criză“, a declarat Oana Roman.

Recent, Oana Roman şi-a contactat tatăl, pentru că avea nevoie de o sumă de bani împrumut. Ba chiar, a declarat ea într-o emisiune de noapte-s-a oferit să-i garanteze, la notar, împrumutul cu casa ei. ( Vezi AICI răspunsul care a lăsat-o cu gura căscată pe Oana )

Petre Roman este despărţit de mulţi ani de mama Oanei, Mioara Roman, refăcându-şi viaţa alături de cântăreaţa Silvia Chifiriuc, cu care are un băieţel. Oana Roman a declarat deseori că a trecut greu peste despărţirea părinţilor săi şi a căzut în depresie.

Citeste despre:oana roman, cumpara hartie igienica


Share On Facebook