OANA ROMAN a dezvăluit ce ar schimba la fizicul ei şi în cine s-ar reîncarna:,,Mi-aş dori să am picioare mai lungi…‘’

Publicat: 28/07/2017 | 11:33

Oana Roman este o femeie fericită, deşi a trecut prin mai multe situaţii dificile, vedeta a reuşit să treacă peste toate obstacolele. Se consideră împlinită alături de soţul şi fiica ei şi nu ar schimba nimic din ce are acum.

Fiica lui Petre Roman a răspuns sincer şi fără reţineri unor întrebări adresate de viva.ro. Vedeta a dezvăluit în cine s-ar reîncarna ş ice ar schimba la aspectul ei fizic.

,,Cea mai mare teamă este singurătatea. Ce mai valoros lucru din punct de vedere financiar este apartamentul. Aş vrea să mă reîncarnez în căţelul meu, este cel mai iubit şi răsfăţat câine din lume. Mi-aş dori să am picioare un pic mai lungi şi să am abdomenul un pic mai plat, dar asta o să rezolv acum cu operaţia. Mi-aş fi dorit să am voce să pot cânta. Aş vrea să mor în somn’’, sunt răspunsurile Oanei Roman.

Soţia lui Marius Elisei a spus într-o emisiune TV că vrea să plece departe din România, tocmai în Franţa, unde ar vrea să trăiască o bucată de vreme. Nu ştie însă când va putea să-şi pună în aplicare năzuinţele. ”Visul meu este să trăiesc pe Coasta de Azur. O prietenă de a mea m-a ajutat foarte mult. Ea este life coach. Mi-a zis să merg odată şi discuţiile cu ea m-au învăţat să văd altfel lucrurile, să-mi dau seama că nu privea unde trebuie, îmi plăcea să mă plâng, că e foarte greu. Ea m-a învăţat să nu mă mai pierd. Ştiu că o să trăiesc în Franţa. Nu ştiu când o să plec. Eu muncesc pentru asta. Nu mi-am pus niciodată un termen şi s-a întâmplat.” a povestit Oana Roman

Citește și...