Oana Roman a rupt tăcerea despre Codin Maticiuc! Vedeta i-a scos la iveală secretele: “Băiatul ăsta nu e aşa…“

Publicat: 01/12/2017 | 11:57

În emisiunea online pe care o prezintă, Oana Roman a vorbit despre Cosdin Maticiuc şi a scos la iveală secrete din viaţa lui. Vedeta a povestit despre cum a reuşit să îşi schimbe imaginea şi a făcut-o foarte bine.

După părerea mea, Codin a reuşit cea mai spectaculoasă transformare de imagine postdecembristă. Ce a făcut el a făcut cât cinci agenţii de PR, pentru că el avea o imagine foarte proastă la început, a băiatului de bani gata care iese cu multe femei celebre şi cheltuie bani cu nemiluita. A avut şi o poreclă foarte urâtă şi deranjantă, i se spunea Poponeţ pe vremuri. Cumva aveam şi eu această imagine despre el, până într-o zi când un domn cu care eu lucram şi care era foarte bun prieten cu tatăl lui Codin mi-a spus: „Băi, toţi faceţi mişto de Codin, toţi comentaţi espre el şi-l faceţi în toate felurile, dar tu ştii ce face băiatul ăsta, cu ce se ocupă?”. Am spus „Nu! Ştiu că tatăl lui are foarte mulţi bani şi atât”. Zice „Da, tatăl lui are foarte mulţi bani, dar hai cu mine să-ţi arăt ce face cu banii ăia”. Şi m-a luat în maşină şi m-a dus undeva unde era o clădire mare cu o curte şi mi-a spus „Uite, vezi ce-i aici? Vezi ce scrie acolo”. Şi când m-am uitat scria că este un cămin pentru copii numit Metropolis. Am zis „Ok, şi?” Zice Uite, vezi, ăsta este singurul orfelinat privat din România care aparţine tatălui lui Codin şi de care Codin împreună cu tatăl său se ocupă. Ei au grijă de acest orfelinat şi toţi banii care se folosesc aici sunt banii lor. Practic, se autofinanţează. Acest orfelinat costă nişte zeci de mii de euro pe lună şi ei se implică destul de tare în creşterea acestor copii. Nu ştiu câţi sunt în orfelinat, probabil că variază numărul lor. Şi-mi spune: „Vezi, în spatele acestei imagini pe care o are Codin, băiatul ăsta se ocupă de acest orfelinat şi nu ştie nimeni, pentru că tatăl lui nu doreşte să facă public acestă informaţie”.

Şi în momentul ăla mi-am dat seama că băiatul ăsta avea o imagine care nu avea nicio legătură cu ceea ce făcea el realmente, iar din acel moment mi-am schimbat total impresia despre el. L-am cunoscut mai bine după aceea şi tot îi spuneam „Măi Codin, dar de ce nu vorbeşti despre activitatea ta, despre ceea ce faci tu?” şi mi-a zis că nu e cazul. După aceea eu am fost cea care, public, l-am apărat de fiecare dată când mă duceam într-o emisiune şi lumea făcea mişto de el. Spuneam: „Băiatul ăsta nu e aşa, băiatul ăsta face lucruri”. Nu puteam să spun că el are un orfelinat pentru că nu aveam acordul lui, însă până la urmă a făcul toate lucrurile astea şi a vorbit public despre ceea ce făcea, dar eu am aflat despre această activitate a lui şi a familiei lui încă de acum zece ani. Îmi pare foarte bine că el şi-a schimbat imaginea singur şi a făcut-o foarte bine. Sper să continue pe linia asta.”, a spus Oana Roman în emisiune.

Citește și...