Oana Roman a vorbit despre viitorul ei alături de Marius Elisei ”Îmi plăcea să mă plâng că e foarte greu…”

Publicat: 17/07/2017 | 23:10

Oana Roman a şocat pe toată lumea cu intenţiile sale, atunci când a anunţat că vrea să-şi facă operaţie la sâni în Turcia. A urmat apoi dorinţa ei de a a adopta un copil, pentru că nu mai poate rămâne gravidă iar acum...şi-a mai dezvăluit unul din planurile ei de viitor.

Soţia lui Marius Elisei a spus într-o emisiune TV că vrea să plece departe din România, tocmai în Franţa, unde ar vrea să trăiască o bucată de vreme. Nu ştie însă când va putea să-şi pună în aplicare năzuinţele. ”Visul meu este să trăiesc pe Coasta de Azur. O prietenă de a mea m-a ajutat foarte mult. Ea este life coach. Mi-a zis să merg odată şi discuţiile cu ea m-au învăţat să văd altfel lucrurile, să-mi dau seama că nu privea unde trebuie, îmi plăcea să mă plâng, că e foarte greu. Ea m-a învăţat să nu mă mai pierd. Ştiu că o să trăiesc în Franţa. Nu ştiu când o să plec. Eu muncesc pentru asta. Nu mi-am pus niciodată un termen şi s-a întâmplat.” a povestit Oana Roman

Recent, ea vorbea de intenţia de a avea al doilea copil

„Izabela are nevoie de un frate pentru că a crescut şi vine acasă de la grădiniţă şi spune >, eu glumesc acasă >. M-am gândit foarte serios să începem să ne gândim că singura soluţie pentru a avea un copil e să înfiem”.

Citește și...