Oana Roman are din nou probleme de sănătate: „E vina mea, recunosc!” Vedeta trebuie să meargă săptămânal să-şi facă perfuzii

Publicat: 29/10/2017 | 09:03

Fiica lui Petre Roman a rupt tăcerea şi a dezvăluit că are din nou probleme de sănătate. Oana urmează un tratament destul de complex şi trebuie să se ducă săptămânal la spital. 

Oanei Roman îi este foarte rău de ceva vreme. Se pare că ar fi vorba de nişte probleme de sănătate mai vechi, pe care vedeta le-a neglijat. Acum, ea este nevoită să-şi facă săptămânal perfuzii. Vedeta are probleme cu glanda tiroidă, iar recent, din această cauză, a apărut cu ochii umflaţi la un eveniment monden. (VEZI IMAGINILE AICI) Cu toate acestea, Oana încearcă să rămână optimistă şi să aibă mai multă grijă de sănătate.

„M-am simţit foarte rău în ultima vreme, iarăşi mi-au revenit ceva probleme de sănătate şi din cauza asta sunt un pic mai obosită şi mai trasă la faţă decât de obicei. E vorba de problema mea cu tiroida pe care am tratat-o, apoi după două luni n-am mai luat tratament şi din cauza asta s-au agravat foarte tare. E vina mea, recunosc. Şi acum iau un tratament complex, trebuie să merg o dată pe săptămână să-mi fac nişte perfuzii, vreo două luni şi jumătate. Nu e tocmai drăgut şi ok, dar eu rămân cu zâmbetul pe buze. Mă duc, îmi fac tratamentul şi am înţeles că trebuie să-l iau şi să nu-l mai întrerupt”, a povestit Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

 

 

Citește și...