Oana Roman, distrusa din cauza bolii mamei sale! Ce amintiri dureroase a facut publice vedeta

Publicat: 04/04/2014 | 10:52
Oana Roman, distrusa din cauza bolii mamei sale! Ce amintiri dureroase a facut publice vedeta

Oana Roman este foarte fericita, vedeta s-a casatorit, a devenit de curand mamica si se pregateste acum de nunta, dar si pentru botezul micutei sale.

Vedeta trece acum printr-o perioada foarte buna a vietii sale, insa a vorbit cu tristete despre momentele grele din viata sa.

Oana Roman a marturisit ca a avut o perioada foarte grea in viata sa in momentul in care a descoperit ca mama sa are cancer „Mama e un om care, de-a lungul vieţii s-a luptat cu mai multe probleme, a fost foarte bolnavă. În ’84-’85 s-a luptat cu un cancer la melanom, care a fost foarte grav şi peste care a reuşit să treacă. Copiii au motivat-o să se faca bine. A fost un mare doctor din Franţa care i-a spus că nu sunt şanse să se facă bine”, a declarat ea pentru Antena Stars.

___
CITESTE SI:

Oana Roman face dezvaluiri despre nunta care se apropie! Uite care va fi tema petrecerii si cine ii va cununa!

Oana Roman, prima aparitie publica dupa nastere! Uite cum arata vedeta la o luna de zile dupa ce a devenit mamica
___

 

Oana Roman a declarat ca relatia sa cu tatal sau a devenit una mult mai una de cand a nascut: „În perioada în care am fost însărcinată şi după ce s-a născut Maria Isabela, el (n.r.Petre Roman) a fost mai prezent în viaţa mea. Dar era normal să se întâmple lucrul acesta. A venit la spital, a venit acasă să o vadă pe cea mică. Ne-a ajutat, ne-a dat căruciorul lui Petrus. Mi s-a părut o idee genială şi faptul că el a venit cu această propunere mi s-a părut un lucru foarte frumos. Apoi ne-a adus şi scaunelul acela special pentru masă pentru momentul când Maria Isabela va mai creşte”

A.P

 

Citește și...