Oana Roman donează banii primiți la petrecerea de ziua ei. Motivul te face să plângi: „I-am rugat pe toţi invitaţii mei să nu îmi aducă flori”

Publicat: 12/04/2018 | 21:56

Oana Roman este sărbătorită în această seară în avans! Când și-a chemat prietenii și rudele la petrecere, fiica fostului premier al României le-a spus să nu îi aducă flori. Dar că sumele pe care le-ar fi dat pe un buchet pot să le doneze într-o urnă specială, care este prezentă la petrecerea care e în toi. În cadrul unui interviu, vedeta dezvăluit ce va face cu banii strânși de la invitați.

Începând cu ora 00:00, 13 aprilie, Oana Roman are 42 de ani. Cu câteva ore înainte de ziua ei de naștere, vedeta a dat startul unei petreceri într-un lcoal din București. Cu soțul alături, vedeta a mărturisit că a decis ca anul acesta dorește să doneze banii pe care îi va strânge de la invitați.

„Pe lângă cadou, care oricum e mai puţin important, eu aici am făcut o urnă şi i-am rugat pe toţi invitaţii mei să nu îmi aducă flori, ci să îmi dea bani. Și orice sumă pe care ei consideră că merită să pună aici, o pot lăsa. O să-i donez către un caz umanitar. (…). Şi 10 lei contează, să ştii!”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.

Cum Mihai Morar s-a scuzat că nu are bani la el și că trebuie să treacă pe acasă ca să ia, sărbătorita i-a spus că oricât de mică ar fi suma, e importantă.

Citește și...