Oana Roman, fotografiată complet goală într-un prosop de baie

Publicat: 12/01/2019 | 15:07

La 41 de ani, Oana Roman s-a lăsat fotografiată complet goală… având pe ea doar un prosop de baie. Ipostaza în care nu a mai fost văzută vreodată a stârnit atât reacții pozitive, cât și unele negative. Imaginea care “a scăpat” pe Internet a fost însoțită de o dezvăluire făcută chiar de fiica fostului premier al României. 

Citește și: Cum arată Oana Roman nemachiată! Nimeni nu ar fi crezut că are un asemenea ten

Oana Roman, fotografiată complet goală într-un prosop de baie

Oana Roman este pusă pe fapte mari în 2019! Astăzi, ea a dezvăluit una dintre rezoluțiile ei din acest an: aceea de a-și acorda mai multă atenție. Vestea a fost dată direct de la un centru spa, unde a mers să se relaxeze. Aici, ea s-a lăsat pozată în timp ce avea doar un prosop mare de baie pe ea. “De azi, am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!”, a scris Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

În timp ce unii dintre internauți au strâmbat din nas și au blamat-o pentru poza făcută publică, alții au felicitat-o pentru hotărârea luată și i-au mărturisit că o plac exact așa cum este. “Felicitări pentru decizia ta! Meriți tot respectul pentru că, în sfârșit, te-ai gândit și la tine un pic măcar. Te susțin și am să te urăsc pe tot parcursul care îl faci. Arată tuturor că se poate! Forza, Oana!👏👏👏”, “Ține-te serios de dietă și arată-le la toate proastele care scriu urât de tine că se poate, sănătate multă”, “Hai să fim serioși, Oana nu este grasă, este o femeie cu forme. De ce trebuie să fie toți după un anumit tipar? Mie, personal, îmi place să văd persoane ca Oana la tv decât «vedetele» care arată că radiografia” sunt trei dintre reacțiile prietenilor virtuali.

Oana Roman se numără printre vedetele care nu evită să le dea sfaturi tututor celor care o apreciază, dar și cârcotașilor. Recent, ea a scris un citat pe care l-a îndrăgit imediat ce la citit.“Și îngerul a întrebat:«Doamne, tu ai creat iubirea sau din iubire te-ai născut?». Și Dumnezeu a spus: «Cred că asta e singura întrebare la care nu am un răspuns!» (citat dintr-o minunată carte – «Șapte zile pentru o eternitate» de Marc Levy” este mesajul scris de vedetă pe o rețea de socializare..

Citește și: Cum a apărut Oana Roman pe pârtie, la Poiana Brașov

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citește și...