OANA ROMAN, în costum de baie! Fotografiile care te lasă fără…cuvinte

Publicat: 14/07/2017 | 12:00

Oana Roman nu are un trup de fotomodel, iar asta ştie toată lumea, însă acest lucru nu o împiedică să se bucure de razele soarelui şi să se afişeze în costum de baie. De-a lungul anilor, imaginile cu silueta vedetei în toată splendoarea ei au făcut furori pe reţelele de socializare.

Acum, Oana Roman pare să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei, după ce a slăbit, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care le postează pe contul ei de Facebook. Oana Roman pare decisă să îşi schimbe modul de viaţă.

Oana Roman va efectua prima operaţie estetică. Vedeta nu vrea să-şi micşoreze stomacul, ci sânii. Soţia lui Marius Elisei a explicat şi motivele care au determinat-o să ia această decizie.

„O să îmi fac o operaţie de reducţie a sânilor. Am şi o durere la omoplaţi. O să slăbesc şi o să fac şi o abdimoplastie. Nu am avut curaj să o fac până acum. Starea mea de spirit e mai bună până acum. Fac lucruri care îmi plac. Vreau să fac schimbări acum pe care nu am avut curaj să le fac până acum. Trebuie să discut cu doctorii întâi. Marius e de acord” a spus Oana Roman.

 

 

Citește și...