Oana Roman, mărturisiri neaşteptate despre Pepe şi părinţii lui: ”Pentru mine ei sunt familia mea!”

Publicat: 30/11/2017 | 07:54

Oana Roman a vorbit despre dezamăgirile pe care oamenii apropiaţi i le-au adus, dar şi despre cei care i-au fost şi sunt alături de ea, cum ar fi familia lui Pepe, dar şi Mihai Mitoşeru. Vedeta a trecut prin multe momente grele, însă a reuşit să treacă peste.

Mi-am dorit o familie mare, am una care este de sânge şi alta care nu este  de sânge. Mă refer la familia Pascu, la familia lui Pepe, părinţi, fraţi, veri. Ei sunt o familie foarte mare şi pentru mine ei sunt familia mea. Eu cred foarte mult în prietenie, am avut ca toată lumea prieteni şi dezamăgiri. Când spun dezamăgiri, oamenii spun că nu trebuie să ai aşteptări. Cred că e inuman să nu ai aşteptări.

De exemplu, Mihai Mitoşeru mi-e prieten din clasa 1, e o viaţă de om, eu am fost alături de el şi el la fel. Iubesc să am prieteni, le fac surprize, plăceri, îi ajut, fără să aştept nimic mai mult decât respect.  Eu nu am obiceiul să port ranchiună, îmi place să iert, consider că este şi cea mai mare pedeapsă iertându-i, fără a fi falsă.

Sunt puţine persoane pe care nu le-am iertat pentru că cred că nu şi-au dorit. Sunt prieteni care au stat lângă bine când au avut nevoie, le-am dat idei de afaceri, i-am ajutat, îi duceam la vile la mare, le-am făcut relaţii. Au profitat şi când nu au mai avut nevoie au dispărut. Au făcut foarte mulţi bani şi care, la un moment dat, au dispărut din viaţa mea. Lucrul acesta l-am văzut cel mai bine la nuntă, au lipsit mulţi oameni, alţii mi-au trimis bani prin alţii, jignindu-mă. Unii dintre ei nu mă mai salută deşi au dormit cu mine în aceeaşi casă şi au mâncat din aceeaşi farfurie, a spus Oana Roman.

Citește și...