Oana Roman nu s-a abţinut, după ce Alexandru Arşinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan: “A făcut o greşeală extrem de mare”

Publicat: 04/01/2018 | 16:46

La scurt timp după ce Alexandru Arşinel a ieşit la rampă cu declaraţii despre doctorul care i-a făcut transplantul de rinichi, Oana Roman a comentat reacţia actorului şi a spus că a greşit enorm pentru afirmaţiile făcute în acest dosar controversat în care apare numele doctorului Mihai Lucan. Vă reamintim că starul a mărturisit că nu crede acuzaţiile de tentativă de omor care i se aduc medicului, catalogând drept "oribil" ceea ce i se întâmplă fostului şef al Institutului de Urologie din Cluj.

Alexandru Arşinel a suferit operaţia de transplant de rinichi în 2013, iar unul dintre colegii doctorului Mihai Lucan spun că intervenţia s-a făcut preferenţial. De asemenea, dosarul deschis la vremea respectivă a fost clasat. Şi, totuşi, acuzaţiile la adresa medicului care l-a operat pe celebrul actor s-au înmulţit.

Azi, Oana Roman a avut o mărturisire tranşantă la adresa lui Alexandru Arşinel. În cadrul interviului, vedeta a spus că înţelege decizia actorului, pentru că, până la urmă viaţa i-o datorează fostului şef al Institutului de Urologie din Cluj. Alexandru Arşinel va împlini 79 de ani pe 4 iunie anul acesta, dar în ultimele luni a ajuns foarte des la spital.

Citeşte şi:  Alexandru Arşinel a răbufnit şi îl apară pe Mihai Lucan. “Aprind o lumânare pentru…”

„(…) un scandal de corupţie, în primul rând, dar şi legat de malpraxis. Este acuzat de un domn care a lucrat cu el încă din 2003 şi care l-a denunţat încă de atunci cu privire la nişte practici total neortodoxe. (…). Dar şi în faptul că decidea cine merită şi cine nu merită un transplant de rinichi – în funcţie de banii pe care îi primea de la persoana respectivă. Şi, legat de acest subiect a fost o controversă în legătură cu Alexandru Arşinel. (…). Maestrul Arşinel iese în faţă cu o declaraţie prin care îi ia apărarea doctorului Lucan, spunând că el nu crede că acest doctor poate fi acuzat de malpraxis, pentru că e o somitate. Acum, eu îl respect foarte mult pe maestrul Arşinel – este un zeu, un titan al teatrului de comedie din România, fără îndoială. Şi, tocmai pentru că îl cunosc şi îl respect de atâţia ani, chiar dacă are dreptate, a făcut o greşeală de PR, dacă vreţi, de comunicare extrem de mare. Pentru că, având în vedere că a existat o controversă legată de transplantul dânsului, nu era cazul să se implice în niciun fel. Eu cred că justiţia îşi va spune cuvântul până la urmă şi va exista o decizie în ceea ce priveşte cazul doctorului Lucan. Dar decizia lui Arşinel de a-i lua apărarea, pentru că, evident, îi datorează viaţa, a creat şi mai mare controversă. A permis celui care l-a denunţat să iasă cu o declaraţie extraordinar de virulentă la adresa maestrului Arşinel, acuzându-l că ia apărarea unui criminal, cum spune el. Sau a unui om care a făcut lucruri foarte rele. Şi eu cred că dacă domnul Arşinel tăcea, era mult mai bine. (…). Cu tot respectul pe care i-l port, dar şi ca PR, că asta e meseria mea, nu i-aş fi recomandat să iasă în faţă, nu i-aş fi recomandat să ia vreo poziţie în acest subiect. E un subiect care rămâne deschis, o anchetă e în desfăşurare.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „Oana punct Roman”.

Citește și...