Oana Roman, radicală în cazul pedofilului din lift: “Mi se pare absolut şocant, eu i-aş…“

Publicat: 11/01/2018 | 16:00

Oana Roman a  vorbit în emisiunea ei, "Oana punct Roman", pe care o moderează pe viva.ro, despre cazul pedofilului din lift, care a îngrozit întreaga ţară. Vedeta este şocată de faptul că unii colegi au ştiut şi au muşamalizat totul.

Mi se pare absolut şocant, mi se pare dintr-un alt film, dintr-o lată lume, dintr-o altă galaxie şi nu vreau să cred că e adevărat. Eu vreau să mă uit în ochii acelor poliţişti, de la secţia 18 şi să se uite eu în ochii mei şi să-mi spună că ştiau că au un coleg violator, sau care făcuse o tentativă de viol, şi l-au muşamalizat. Să-mi spună ei mie că-i corect să muşamalizeze aşa ceva. Să se uite ei în ochii noştri, care sunt plătiţi din banii noştri, din taxele şi impozitele pe care noi le plătim, că au făcut chestia asta. Eu i-aş pune la zid”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea pe care o moderează pe viva.ro.

După ce au ajuns la un consens şi au reparat problemele apărute în mariaj, Oana Roman şi Marius Elisei s-au axat pe dificultăţile financiare! Magazinul de haine deţinut de fiica fostului premier al României a intrat în faliment, aşa că Oana şi-a găsit un job de PR, cum spune ea pe Facebook, în timp ce Marius s-a angajat ca şofer, la o florărie.

Marius este foarte incantat, foarte fericit si ii place foarte tare ca lucreaza cu oameni tineri, de varsta lui! Se simte in largul lui acolo si de aceea, pot sa spun, cu mana pe inima, ca este multumit, chiar incantat! Pe de alta parte, sotul meu este fericit si pentru ca lucreaza cu flori, fiindca, Doamne, ce poate fi mai frumos decat atat? Sa stai inconjurat de flori toata ziua! Intotdeauna imi aduce cate un buchet spectaculos, cate o floare interesanta, mai mult,  ii ofera un trandafir sau altceva Isabelei, fiica noastra! Este frumos din partea lui, intrucat trebuie si ea sa primeasca daruri, fiindca nu sunt numai eu femeie in casa!”, a declarat Oana.

Citește și...