Oana Roman a pus-o de un scandal după ce a povestit cum a fost anulat concerutul Fortza ZU, de la Constanţa. Vedeta şi-a pierdut cumpătul şi nu a avut niciun fel de menajament faţă de o prietenă.

Oana Roman a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia a vrut să le împărtăşească prietenilor virtuali detalii despre anularea concertului Fortza ZU de la Constanţa.

”Ce am facut la Forza Zu? Ieri am fost si eu pentru prima oara la Forza Zu! Cu mari emotii si cu mare nerăbdare am aşteptat acest eveniment incredibil pe care il organizează an de an Radio Zu . Sunt prietena cu Mihai Morar , sunt prietena cu Flick si Razvan Popescu si recunosc ca ascult numai Radio Zu. Nu am reuşit sa ajung pana anul asta la concert, desi exista de 6 ani! Va dati seama ce nerăbdătoare eram.

Am ajuns la Constanta, era senin pe la ora 16 si speram cu toţii ca ploaia nu va mai reveni. Pe la ora 18 am ajins si noi la concert . Aveam brăţări pt zona Vip dar nu stiam pe unde sa ajungem..I am dar sms lui Flick , fara sa sper neapărat ca mi va răspunde. In mai putin de un minut mi a răspuns si am.gasit imediat drumul spre zona Vip.. Am urcat, si am vazit in fata si in jurul meu, o mare de oameni, peste 70 000. Sincer...imediat ai #pieledegaina , atmosfera este incredibilă, forţa te cuprinde din toate părţile si este aşa, un vibe, incredibil de pozitiv..Toata lumea dansează si canta, oamenii sunt fericiti si liberi!!!
La 8 si ceva a apărut un nor negru....amenintator, era clar ca urmeaza furtuna. Cu natura clar nu te pui! Au fost nevoiţi sa opreasca spectacolul. Am plecat spre backstage si am ajuns in corturile din spate unde erau artiştii si stafful de la radio Zu , organizatorii si toti cei de la radio.
Va spun ceva din culise: toata lumea statea si aştepta. NIMENI NU A PLECAT! Cu totii sperau sa se reia concertul. Nici un artist nu a plecat . Era înghesuială si ploua afara cu găleata. Dar nimeni nu a plecat. Andra astepta in masina ei , Sisu il astepta pe Puya care a venit desi i s a spus ca spectacolul s a oprit, Tudor de la Fly Project se ocupa cu voia buna, Lora multumea lui Dumnezeu ca a apucat sa cânte! Toti erau acolo si toţi asteptau.. A fost frumos, am vazut solidaritate si oameni frumoşi. Mi a placut mult. MIHAI Morar era obosit, avea ochii roşii si era supărat. Nu stiam cum sa l încurajez si sa i dau din puterile mele.. Răzvan sotul Deliei, deja se uita in agenda pt a gasi o data in care toti artiştii lui sunt liberi pt a veni la reluarea Forza Zu. Pt ca Forza Zu 2017 va reveni.
Eu am trăit o seara frumoasa si mulţumesc Radio zu pt #emozie si pt iubirea pt muzica si spectacol.
Va iubesc mult!”,
le-a povestit Oana Roman prietenilor ei virtuali.

O tânără nu a fost deloc impresionată de mesajul vedetei şi a luat-o la rost: ”Şi dacă eşti prietenă cu ei, ce, crezi că interesează pe cineva?”.

”Nu te interesează, atunci ieşi de aici. E simplu”, i-a replicat acid Oana Roman tinerei.

Oana Roman, scandal cu o prietenă virtuală
Oana Roman, scandal cu o prietenă virtuală

Citeste despre:oana roman, oana roman fortza zu, oana roman scandal prietena anulare concert fortza zu


Share On Facebook