Oana Roman şi-a amintit de cel mai dificil moment pe care l-a trăit. “Când am fost la hotarul dintre viaţă şi moarte…”

Publicat: 26/09/2017 | 10:25

Oana Roman nu poate uita de momentul în care a fost la un pas de moarte, la scurt timp după ce s-a născut fiica ei. Soţia lui Marius Elisei a ţinut să precizeze că şi-a schimbat complet gândirea după ce a primit o nouă şansă la viaţă.

„Am încă multe vise neîmplinite. Acum doi ani aveam şi mai multe şi s-au împlinit când nici eu nu mai credeam. Se vor împlini şi altele. Trebuie doar să crezi cu toată fiinţa şi renunţarea să nu existe ca opţiune. Când am fost la hotarul dintre viaţă şi moarte şi m-am trezit pe un pat de reanimare mi-am spus mulţumesc Doamne şi am promis că voi preţui fiecare zi şi fiecare moment. Nu m-am ţinut de cuvânt cu totul pentru că încă mă afectează lucruri, gesturi şi oameni.

Mi-am dat seama că nu mă pot schimba definitiv, că nu pot deveni insensibilă şi de neatins şi asta mă face umană. Nu mi-e ruşine să plâng, să recunosc că mă doare şi că sufăr, dar ştiu cu siguranţă că pot sta cu capul sus în faţa oricui, oricând pentru totdeauna! Şi cred! Ştiu cât ar da alţii ca să aibă sentimentul ăsta măcar pentru o zi”, a scris Oana Roman.

Citește și...