Oana Roman şi-a pozat dormitorul! Detaliul care le-a atras atenţia tuturor

Publicat: 06/08/2017 | 19:21

Oana Roman şi-a fotografiat dormitorul, iar fanii au observat imediat faptul că, deasupra televizorului, se aflau mai multe poze cu aceasta şi soţul ei, Marius Elisei.

„Duminică leneşă”, a scris Oana Roman pe Facebook. Postarea ei a adunat 1.100 de like-uri în câteva ore.

„Fără aerul condiţionat pornit?”, a întrebat-o o utilizatoare pe Oana Roman, fiica lui Petre Roman replicând: Da. Cu un copil de 3 ani în casă nu prea foloseşti aerul condiţionat”.

Oana Roman a întâmpinat multe ostacole în căsnicia sa cu Marius Elisei, dar a reuşit să le depăşească pe toate cu bine, iar acum cei doi formează, împreună cu fiica lor, o familie fericită.

Soţia lui Marius Elisei a mărturisit, într-o emisiune TV, că vrea să plece departe din România, tocmai în Franţa, unde ar vrea să trăiască o bucată de vreme. Nu ştie însă când va putea să-şi pună în aplicare năzuinţele. „Visul meu este să trăiesc pe Coasta de Azur. O prietenă m-a ajutat foarte mult. Ea este life coach. Mi-a zis să merg o dată la ea şi discuţiile purtate m-au învăţat să văd altfel lucrurile, să-mi dau seama că nu priveam unde trebuie. Îmi plăcea să mă plâng, că e foarte greu. Ea m-a învăţat să nu mă mai pierd. Ştiu că o să trăiesc în Franţa. Nu ştiu când o să plec. Eu muncesc pentru asta. Nu mi-am pus niciodată un termen pentru ceva, dar s-a întâmplat”, a povestit Oana Roman.

 

Citește și...