Oana Roman taie în carne vie după despărțirea de Marius: „S-au întâmplat niște lucruri…”

Publicat: 26/12/2019 | 10:29
Oana Roman taie în carne vie după despărțirea de Marius: „S-au întâmplat niște lucruri…”

Separarea Oanei Roman de Marius Elisei a fost, se poate spune ”bomba” sfârșitului de an în showbiz. Însă Oana – după cum a ținut să specifice – nu a scris absolut nimic în mediul online despre un eventual divorț, așa că părerile au fost ”împărțite”. Sunt și speculații conform cărora Oana a dorit doar să îl pună pe gânduri pe Marius, printr-un astfel de ”duș rece”, cu atât mai mult cu cât vedeta a recunoscut că trece printr-o perioadă de reflecție și pune în balanță tot ce s-a întâmplat între ea și soț.

Oana Roman a postat un mesaj în care mărturisește că a avut un greu, dar ”bun”. Multe lucruri neplanificate s-au întâmplat, însă privește cu încredere către anul care vine. Este clar că un astfel de mesaj poate fi interpretat în diferite chei, iar Oana scrie mult mai puțin decât ar putea să o facă. Rămâne de văzut dacă analiza obiectivă pe care o va face va însemna o împăcare cu Marius sau va accentua unele concluzii mai puțin plăcute referitoare la relația dintre cei doi.

”Am avut un an greu dar bun! S au intamplat lucruri bune si complet neplanificate ! Ma uit cu mare încredere spre anul viitor, si stiu ca Dumnezeu prin îngerii mei păzitori, va trimite mult bine si la anul!”, a transmis Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman speră într-un an mai bun. Din toate punctele de vedere

”Nu vreau să comentez mai multe…”

Conform unor informații publicate de viva.ro, se pare că Oana Roman ar fi descoperit că Marius Elisei a încercat să aibă relații extraconjugale, printre altele corespondând timp de aproape un an cu o femeie din Italia pe rețeaua de socializare.

În ciuda infidelității acestuia, fiica fostului premier n-ar fi chiar decisă să se despartă de Marius Elisei, iar această separare nu pare să fie definitivă. Din câte se pare, Oana Roman i-a dat doar un ”avertisment” partenerului ei.

”Sper să mă înțelegeți, dar nu vreau să mai comentez în niciun fel. Eu n-am vorbit despre divorț nicio secundă. Vă rog să mă înțelegeți că nu vreau să comentez mai multe”a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.