Oana Roman, vehementă în scandalul de la Casa Regală:” Mi se pare o chestie absolut jenantă şi lipsită de demnitate…“

Publicat: 18/11/2017 | 16:32

Oana Roman a dezvăluit în emisiunea  pe care o prezintă “Oana Punct Roman” faptul că ea consideră că a fost o nedreptate înlăturarea principelui Nicolae de la succesiunea la Casa Regală şi mai ales că nu a fost lăsat să îşi vadă bunicul, pe Regele Mihai.

 “Cred că este legat de faptul că ar avea un copil din flori, că nu l-a recunoscut. S-a aflat deodată că a fost înlăturat de la succesiune. Mi s-a părut ciudat că a fost înlăturat şi mai ales că a fost totul a fost asa decisiv. (…)

Reacţia lui Nicolae a fost una destul de decentă din punctul meu de vedere. A dat un comunicat de presă, într-un mod tare de bun simţ. El explică faptul că a încercat să îşi vadă bunicul pentru a-şi lua rămas bun într-un mod liniştit şi respectuos, doar că nu a fost lăsat nici acum, nici în alte dăţi să se apropie de el.

Mi se pare o chestie absolut jenantă şi lipsită de demnitate, nu din partea Casei Regale, ci din partea oricărei familii din lumea asta. Mi se pare că s-au coborât la un nivel total nedemn pentru o aşa zisă casă regală. Şi mi se pare că băiatul ăsta e nedreptăţit, el nu a vrut decât să îşi vadă bunicul. Problema lor, problema Casei Regale este de fapt a unor bani, şi a unor bani foarte mulţi, ei nu vor să ajungă în mâinile acestui băiat, tânăr şi de viitor. Probabil îşi doresc să împartă aceşti bani între ei.,a  spus Oana Roman în emisiunea “Oana Punct Roman”.

Citește și...