Oana Sârbu, accident cumplit exact ca Răzvan Ciobanu. S-a răsturnat cu mașina, după ce plecase din Mamaia spre București

Publicat: 13/05/2019 | 15:53

După teribila dramă a designerului, petrecută în a doua zi de Paşte, celebra cântăreaţă şi actriţă din Liceenii, Oana Sârbu, povestește că a trecut prin aceleași clipe teribile. Însă povestea ei a avut un final fericit.

Impresionată de tragedia în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, Oana Sârbu a rememorat acele momente cumplite prin care a trecut.

”La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător”

Viața artistei, după cum a declarat chiar ea, putea să se sfărșească din cauza unei supărări.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sârbu.

Citește și...