Oana Zăvoranu a vrut să-l vadă după gratii pe Pepe, fostul ei soţ, însă n-a avut succes. Judecătorii au decis zilele trecute ca artistul să nu fie urmărit penal, iar cauza a fost închisă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

 

Zăvo i-a intentat anul trecut un proces lui Pepe, obiectul acţiunii fiind ”netrimiterea în judecată” a acestuia. Practic, bruneta le cerea judecătorilor redeschiderea cazului şi cercetarea penală a fostului ei soţ pentru violarea corespondenţei, după ce procurorii au închis dosarul. Zilele trecute, instanţa a dat verdictul. ” Respinge plângerea formulată de petenta Zăvoranu Ioana în contradictoriu cu intimatul Pascu Nicolae Ionuţ ca nefondată. Definitivă”, se arată în decizia instanţei. La scurt timp după ce s-au despărţit cu scandal, Oana a susţinut că fostul ei soţ i-ar fi spart mailul. ”Acest Pascu mi-a  violat corespondenţa personală. Cioaca a făcut puşcărie pentru că i-a spart mailul Elodiei. Eşti pasibil de puşcărie, ai grijă, că nu se ştie niciodată dacă puşcăria dorită mie nu vine către tine!”, era mesajul brunetei pentru Pepe. Cântăreţul a negat acuzaţiile şi s-a declarat nevinovat de fiecare data când a fost întrebat. El a fost audiat de anchetatori în urma plângerii depuse de fosta sa soţie, însă procurorii au decis să închidă cazul. (VEZI CE A FĂCUT PEPE CU O DANSATOARE la 5 DIMINEAŢA)

Pepe nu va fi cercetat penal
Pepe nu va fi cercetat penal

Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat în 2011, după sapte ani de căsnicie. Cei doi s-au acuzat reciproc de diferite lucruri, iar scandalul a ţinut prima pagină a ziarelor.  Jignirile au continuat timp de aproape doi ani, timp în care Pepe s-a însurat şi a făcut o fetiţă cu Raluca, după care a mai urmat un copil. Recent, şi Oana s-a măritat cu Alex, cu care se iubea de ceva timp. (AFLĂ CE LOVITURĂ LE-A DAT ZĂVO VRĂJITOARELOR CARE AU PĂCĂLIT-O)

Citeste despre:oana zavoranu iubit, pepe oana zavoranu proces


Share On Facebook