Oana Zăvoranu a lansat o nouă „bombă”! Vrea să vorbească cu spiritul Mărioarei: „Aş vrea să ştiu dacă mamei mele îi…”

Publicat: 26/01/2018 | 08:09

La aproape trei ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu pare că nu şi-a revenit după pierderea suferită. Prezentă într-un platou de televiziune, vedeta a mărturisit că îşi doreşte să facă o şedinţă de spiritism în timpul căreia să poată să ia legătura cu spiritul Mărioarei Zăvoranu sau al tatălui ei. Un specialist însă a avertizat-o despre riscurile pe care le presupune o astfel de experienţă.

În vârstă de 44 de ani, Oana Zăvoranu a vorbit despre dorinţele sale mai puţin întâlnite la noi. Mai mult, extravaganta vedetă a cerut ajutorul experţilor ca să reuşească să îşi ducă la bun sfârşit acest plan.

„Aş fi foarte curioasă şi emoţionată să ştiu cum mă vede mama mea acum, având în vedere omul care sunt acum, cum vă vede tatăl meu… Aş vrea să ştiu dacă mamei mele îi pare rău că lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. (….) Sunt foarte curioasă”, a dezvăluitOana Zăvoranu în cadrul emisiunii „XNS”.

Prezentă în emisiune, parapsiholoaga Geta Heimerl a explicat că spiritismul este o practică foarte periculoasă. Marioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, după ce trupul său a fost măcinat de mai multe boli. Ea suferea de insuficienţă renală cronică, diabet şi boli de inimă. Mama Oanei Zăvoranu avea 66 de ani.

Până să declare public că vrea să vorbească cu spiritul mamei sale, Oana Zăvoranu a vorbit despre blestemul casei sale, unde au loc tot felul de evenimente paranormale.

Citeşte şi: Imaginile groazei din casa bântuita a Oanei Zăvoranu