Oana Zăvoranu, atac fără precedent la adresa lui Pepe: „Ţiganu’ a făcut nunta moca! E în topul mocangiştilor!”

Publicat: 23/11/2017 | 14:55

Oana Zăvoranu e de neoprit! Bruneta a pornit un adevărat război cu vedetele din România care, spune ea, nu plătesc nimic din luxul orbitor cu care se laudă peste tot. Nici fostul ei soţ, Pepe, nu a scăpat de furia ei. Oana Zăvoranu susţine că acesta şi-a făcut nunta pe gratis şi că la fel e şi cazul botezului. 

Oana Zăvoranu are o listă interminabilă cu VIP-uri din România care fac totul „pe moca”, aşa cum spune chiar ea. Vedeta l-a criticat şi pe fostul ei soţ, Pepe, despre care spune că este în topul mocangiştilor.

„Ţiganu Pascu a făcut nunta MOCA şi este câştigător la puncte. Că faţă de voi, el a făcut şi două botezuri Moca, nu doar unul. E în topul MOCANGIŞTILOR până acum, însă deşi este un hartist prosper (sanchi), îl văd mai mult rujat şi pus pe tocuri pe la o emisiune la Antena…TOTUL, DAR ABSOLUT TOTUL PE MOCA”, a scris Oana Zăvoranu, pe pagina ei de Facebook.

Nici Oana Roman nu a scăpat

 I-a căzut victimă şi Oana Roman, căreia Zăvoranu i-a comentat ultimele apariţii, dar şi faptul că a ajuns la spital după ce a căzut în casă. 

„Nu pot să nu vorbesc de ‘Onuca Pateuţ ‘ care pe lângă că mocangeşte tot, acum ,….,,,,,,,păzea!!!!! se ocupă cică ,de restaurante, dar ,nu cred că patronii au fost foarte inspiraţi în alegerea lor, dar de unde să ştie bieţii oameni ce fomiţă are ea din naştere…. Că nu cred că mai apucă să servească ceva la clienţi de mâncare….Amin! Că dacă e ea acolo Onuca, cu pofta ei de mâncare, (pe sistem nervos, că nu mai e ta-su Prim Ministru, că ştie săracul Petrică de ce a plecat de nebun şi nu s-a mai uitat înapoi)….rade tot ce-i apare în cale… Însă se mai milogeşte şi ea ’mititica’ pe la tv şi mai capătă şi ea, ceva ,în calitate de mai nou …..,ţineţi-vă tare de fotollii şi de covoare……PR! Onuca e şi PR acum, când nu îi este foame, şi nu se împiedică cu stângul  peste dreptul prin căsuţă, de ajunge la urgenţă cu mâna  fracturată şi în gips….. Offfff, că mâna ei de mână …..,era sub ea acolo ,când ea, s-a prăvălit ca o mică balenă peste mânuţa ei! Cuvântul de ordine e MOCA!”

Citește și...