Oana Zavoranu e controlata non-stop de israelianul Tomer: „O urmareste, e obsedat. Ea doar se joaca…”

Publicat: 14/04/2014 | 12:23
Oana Zavoranu e controlata non-stop de israelianul Tomer: „O urmareste, e obsedat. Ea doar se joaca…”

Relatia aparent perfecta dintre Oana Zavoranu si Tomer, un barbat mai tanar decat ea cu 15 ani, are multe neajunsuri. Israelianul este foarte gelos si incearca sa o controleze pe bruneta, ceea ce pare o misiune imposibila.

Acum doua seri, cuprins de gelozie, Tomer a incercat sa fure masina Oanei Zavoranu si sa se sinucida. Bruneta a dat mai multe declaratii la politie, iar intr-un final cei doi s-au impacat in fata oamenilor legii.

Asta nu inseamna insa ca studentul israelian a scapat de gelozie. El incearca sa o controleze mereu pe Oana, iar faptul ca nu reuseste il scoate din sarite. Cel putin asta spune Raluca Macovei, cea mai buna prietena a ei.

oana zavoranu

„Tomer o urmăreşte, e obsedat de ea. Daca se duce la o cafea, Tomer o urmăreşte, este foarte gelos. Tomer este un om minunat, sensibil, dar are problemele astea cu gelozia. Oana se joacă, este o femeie liberă, nu are iubit! Ea poate să iasă cu cine vrea”, a spus aceasta, la Antena Stars.

Iubitul Andei Adam, motiv de cearta

Tot scandalul se pare ca a pornit de la iubitul unei cantarete foarte cunoscute. Este vorba de Catalin Tara, care traieste de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Anda Adam. Acesta se pare ca ar fi invitat-o pe Oana intr-o excursie in Amsterdam, iar cand Tomer a aflat, a luat pur si simplu foc.

Citeste si:

Deznodamant neasteptat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Tomer! N-o sa-ti vina sa crezi ce au facut in sectia de politie!

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: „Simt nevoia sa ii…”

C.V.

Citește și...