Oana Zăvoranu, la şedinţa de ”spiritism”. Ce a aflat mediumul despre reproşurile Mărioarei şi a celor doi taţi ai ei!

Publicat: 31/01/2018 | 00:12

Oana Zăvoranu a vrut neapărat să intre în contact cu spiritele părinţilor ei morţi, Mărioara şi Ioan Bănicioiu. Ce a aflat însă...nu prea i-a plăcut, pentru că ”tatăl” ei, de pe lumea cealaltă, are o problemă cu actualul ei soţ, Alex Ashraf!

”Mediumul” Oanei Zăvoranu a fost parapsihologul Lucian Iordănescu, care s-a dus în vila Mărioarei de la Afumaţi şi a intrat în direct în emisiunea lui Dan Capatos. Ioan Bănicioiu, tatăl ei natural, dar şi cel adoptiv, Nicolae Zăvoranu, i-au spus ”mediumului” că nu sunt mulţumiţi de ce face Oana pe această lume!

” Cei doi taţi au nişte trăiri pe care ni le transmit prin Mărioara. Ei nu sunt mulţumiţi de cum îşi duce acum viaţa Oana. Ei ar dori ca partenerul de viaţă să fie unul mai matur, să-i dea sfaturi, să o susţină. Tatăl natural al Oanei consideră că nu este suficient de respectată. Nici Mărioara nu este mulţumită de actuala trăire a Oanei. Mărioara îl plăcea pe Alex doar aşa, ca om, dar crede că nu este suficient de matur şi pregătit să-şi asume resposabilitatea unei căsnicii cu Oana. Taţii Oanei sunt nişte structuri depăşite de timpul actual, nu se pot acomoda cu mentalul colectiv al zilelor noastre” a spus mediumul.

Mai mult decât atât, parapsihologul Iordănescu a ”examinat-o” mental pe Oana şi şi-a expus concluziile.

„Ai o anumită spaimă interioară de neîncredere în sine. Undeva ai nişte nemulţumiri în ultima perioadă. Nemulţumirile acestea sunt consecinţa trăirilor actule în context social, familial şi se suprapun. Tatăl natural este de modă veche, el nu a înţeles că ea e mai vulcanică. Mărioara nu se poate dezlipi de casa aceea, a băgat multe sentimente şi nu prea este mulţumită că parcă Oana nu mai este acolo”, a explicat Iordănescu.

Citește și...