Oana Zăvoranu nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit! Ce mesaj le-a transmis politicienilor: “Apelaţi la mine…“

Publicat: 03/12/2017 | 11:06

Pomana pe care Oana Zăvoranu a făcut-o în urmă cu câteva zile, a stârnit reacţii, atât din partea fanilor, cât de la persoanele publice. Ea a dat oamenilor veniţi la apartamentul unde avea haine, încălţăminte, bijuterii şi ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

Vedeta s-a arătat deranjată de glumele care s-au făcut pe seama ei, mai cu seamă a avut câteva replici la adresa lui Mihai Bendeac, cât şi la adresa politicienilor.

“(…) Nu am urmărit niciun circ, toţi onaniştii care au comentat că vai de mine, am urmărit circ, că am făcut circ, nu mă intresează. Sunt cei care în 10 vieţi nu vor face ceea ce am făcut eu şi care nu ar da nici măcar o pereche de bocanci ponosiţi, luaţi pe bartner – e cazul acestui măscărici de Bendeac care v-a oferit ce v-am zis eu. Dup-aia şi Stela, şi Arşinel, şi Dinică, şi Călinescu, şi Dem Rădulescu toţi după spectacole… Deşi umorul ăsta te… e cu dus şi întors: există umor care se face, există umor care nu se face. Am înţeles că s-a scris pe foarte multe ziare, s-au oprit emisiuni politice în momentul în care eu am făcut acea acţiune, pentru că ei ziceau că ar trebui să ia notiţe de la Oana vizavi de cum să organizeze mitinguri sau… ce ziceau, puiu? Să ia notiţe ăstia de la primărie, politicienii. (…). Apelaţi la mine, dragii mei, apar eu frumos cu portavocea (…)„, a spus Oana Zavoranu intr-un live pe Instagram.

În aceeaşi filmare, soţia lui Alex Ashraf a mai spus că nu e supărată pe cei care i-au scos la vânzare hainele primite de pomană sau chiar autografele: „Apropo de chestiile date pe OLX: în primul rând, au fost foarte multe persoane care nu aveau clar mărimea mea! Dar au fost foarte multe de etnie rromă şi nu aveam nevoie să îşi pună fustele în cap, să înceapă să blesteme pe acolo. Şi atunci a trebuit să le primesc – unu’. Doi: ori oameni în vârstă, pentru că erau haine fistichi. Sunt convină că cele care au venit şi aveau mărimea mea au venit calate să le pună şi să le vândă pe OLX ş.a.m.d. (…). Nu mă simt supărată, nu sunt supărată că au dat lururile, poate unii chiar au avut nevoie de bani (…). Au fost, de fapt, 2.000 de articole. Au fost şi fete, care iubindu-mă şi plăcându-le ceea ce au luat, au ţinut pentru ele. Acum, vizavi de faptul că unii au vândut autografele mele, să zic că e măgulitor. Nu ştiu câte vedete au autografe care să valoreze, să poată fi vândute mai departe. (…). Am aşa… un «melange» (n.r.: amestec), dacă vreţi, de sentimente, Eu nu sunt supărată, pentru că eu ştiu pentru că ştiu că ceea ce am făcut, am făcut-o cu sufletul, am făcut-o să ofer cadouri„.

Citește și...