OANA ZĂVORANU, prima fotografie la plajă, fără silicoane:,,100% naturală‘’

Publicat: 31/07/2017 | 12:08

Oana Zăvoranu a luat o decizie radicală în legătură cu bustul ei. După ce şi-a dorit să aibă un sâni mari, lucru care s-a împlinit, acum s-a decis că este momentul să revină la naturaleţe şi şi-a scos implanturile cu silicon.

Vedeta a mers la plajă şi s-a pozat cu noul ei bust, postând fotografia pe pagina sa de Facebook, unde se poate vedea că este o diferenţă mare. Nu mai are aceeleaşi forme cu care se lăuda în trecut, mai mult goală decât îmbrăcată.

„Stare de spirit pe soare. 100% naturală. Fără implanturi, fără sâni mari.” a scris Oana la fotografia postată.

Oana Zăvoranu şi-a scos implanturile cu silicon.
Oana Zăvoranu şi-a scos implanturile cu silicon.

Oana Zăvoranu este mai îndrăgostită ca niciodată de Alex Ashraf şi, la un an de când a devenit soţia lui, a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de acesta. Surpriza şi încântarea i se pot citi limpede pe chip.

”La mulţi ani cu ocazia aniversării de 1 an, iubirea mea! Dragostea ta înseamnă totul pentru mine, iar tot ce am trăit împreună nu poate fi explicat în cuvinte! Tu îmi aduci dragoste, tu îmi aduci bucurie, tu îmi aduci fericire, tu îmi dai tot ce am nevoie! Eşti cel mai bun om pe care l-aş fi putut cere! Şi pentru toate astea, te iubesc atât de mult, dragostea mea!”, este mesajul care însoţeşte imaginea în care e imortalizat momentul cererii în căsătorie.

 

Citește și...