Oficial, se iubeşte cu cea mai tânără deputată, dar… Donjuanul de la ”naţională” a ”împărţit” zâmbete şi… cu sexoasa Ponor!

Publicat: 08/06/2017 | 00:00

Don Juan-ul Iulian Stamate, despre care se ştie că este într-o relaţie cu sexy-deputata Mara Mareş, şi-a petrecut o după-amiză agreabilă cu o  sportivă de renume, şi anume...gimnasta Cătălina Ponor! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe cei doi sportivi în mijlocul discuţiei purtate la prânz, iar tot timpul, Cătălina Ponor a fost numai zâmbet!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

De la începutul anului, handbalistul Iulian Stamate trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mara Mareş.Tânăra sexy, care se iubeşte cu Stamate, are însă şi un statut important în politică! Este supranumită ”sexy-deputata” Mara Mareş, pentru că la cei 24 de ani ai săi şi cu calităţi fizice care o plasează în zona fotomodelelor, a ajuns să ocupe un loc în Parlamentul României. Acum ceva timp, Iulian Stamate a însoţit-o pe Mara Mareş ”în interes de serviciu” la Institutul Cultural Român, iar apoi, când s-au îndepărtat de instituţia oficială, hadbalistul a cuprins-o strâns în braţe şi a sărutat-o apăsat…

Sexy-deputata Mara Mareş trăieşte o poveste de dragoste cu Iulian Stamate şi nu se tem să-şi arate sentimentele în public...
Sexy-deputata Mara Mareş trăieşte o poveste de dragoste cu Iulian Stamate şi nu se tem să-şi arate sentimentele în public…

Cu siguranţă Mara Mareş nu se va supăra aflând că iubitul ei a ieşit în oraş cu o altă frumuseţe, gimnasta Cătălina Ponor, pentru că dacă este să judecăm după imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, discuţia a fost decentă şi, cel puţin în public, nu au existat gesturi care să denote o apropiere ”suspectă” între ei. Iulian Stamate a ”cucerit-o” pe Cătălina Ponor în interes profesional, cel mai probabil, propunându-i un mic business. Întâlnirea a fost totuşi deosebit de agreabilă, pentru că gimnasta nu şi-a ascuns nici o clipă zâmbetul, semn că şi Iulian e o persoană plăcută în preajma sexului frumos! (VEZI AICI: Avem dovada clară a iubirii ca-n basme dintre ”Goliat”&”Degeţica”! Am fotografiat PRIMUL SĂRUT între donjuanul de la ”naţională” şi sexy-deputată)

Iulian Stamate şi Cătălina Ponor au ieşit împreună la masă
Iulian Stamate şi Cătălina Ponor au ieşit împreună la masă

Aşadar, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe cei doi sportivi la o ieşire prietenească… la masă. După ce s-au răsfăţat la restaurant, Ponor şi Stamate şi-au prelungit întâlnirea în faţa restaurantului, la o ţigară. Cătălina Ponor a ieşit din local, urmată îndeaproape de handbalist. Gimnasta s-a arătat extrem de preocupată de telefon, la care a butonat încontinuu, ridicându-şi privirea numai pentru câteva momente, pentru a se uita pe unde calcă. Mai apoi, Stamate şi-a aruncat ştrengăreşte rucsacul pe motorul care-l aştepta în faţă, iar drumurile lor s-au despărţit, pentru că gimnasta a făcut comandă la un taxi. Până să vină maşina, degajaţi şi cu zâmbetul pe buze, cei doi au mai petrecut câteva minute împreună. Nu este nici o îndoială că se simt bine unul în compania celuilalt, cel puţin ca amici!

Imediat ce maşina a ajuns, Cătălina Ponor şi Stamate şi-au luat la revedere şi s-au despărţit cu un sărut amical pe obraz. Handbalistul nu a ratat ocazia de a-şi arăta mai mult afecţiunea faţă de gimnastă, pe care a cuprins-o cu braţul de mijloc.

Iulian Stamate a divorţat după câteva luni

Handbalistul Iulian Stamate a fost căsătorit cu voleibalista Ana Maria Grigoriu, însă cei doi au divorţat după numai 15 luni. Foştii soţi au împreună o fetiţă, Iris Nicole. (CITEŞTE AICI: Am aflat cel mai mare secret al sexy-PNL-istei de pe listele de deputaţi. ”Prinţesa cartofilor” e într-o… ”relaţie complicată” cu un faimos donjuan de curând divorţat!)

Cătălina Ponor este singură după despărţirea de iubitul portorican

Cătălina Ponor s-a iubit cu gimnastul portorican Tommy Ramos, care a părăsit-o după trei ani de relaţie fără prea multe explicaţii, deşi îşi făceau planuri de nuntă. Gimnasta a spus că viaţa amoroasă a trecut pe planul doi şi că în prezent se concentrează pe carieră:Eu cred că totul va veni la timpul potrivit. Important este ca eu să-mi fac pas cu pas ce am de făcut şi apoi totul va veni ca uns pe pâine. Am părinţii, am prieteni, am lume lângă mine care mă susţine la fiecare pas al meu. Nu e o lume uşoară şi trebuie să ai un psihic foarte tare şi foarte bun pentru acest exerciţiu”. (VEZI ŞI: Cătălina Ponor şi-a dat mama afară din sală în timpul Campionatului European de Gimnastică! Motivul incredibil pentru care nu a vrut-o alături de ea)

Citește și...