Oficial, sunt divorţaţi! Ce gest a făcut fosta soţie pentru Meme Stoica! I-am fotografiat în timp ce…

Publicat: 07/12/2017 | 00:00

După mai bine de două decenii de mariaj, Mihai Stoica a divorţat de Corina, însă cei doi au păstrat o relaţie apropiată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă arată, în exclusivitate, ce gest a făcut fosta soţie pentru directorul sportiv al FCSB-ului, după o sesiune de cumpărături, în parcarea unui hypermarket din Capitală. (VEZI ŞI: Gigi Becali i-a cerut lui Mihai Stoica să-l liniştească, dar nu e chip. Ginerele lui Meme a ”ras” o bere pe trotuar şi a făcut agitaţie în Floreasca!)

Mihai Stoica a pus capăt căsniciei în 2012, iar toată lumea a fost luată prin surprindere, mai ales că legătura dintre el şi Corina nu părea să scârţâie. În ciuda despărţirii, cei doi au rămas prieteni. S-au împăcat la scurt timp după divorţ, iar femeia a fost alături de Meme în perioada în care el a stat închis, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. L-a sprijinit necondiţionat şi a mers constant să-l viziteze, pentru a-i aduce pachete. (VEZI AICI: L-am filmat printre rafturi în timp ce… Managerul lui Gigi Becali nu iese din cuvântul femeii de care este… divorţat!)

În februarie 2016, Mihai Stoica a fost eliberat după gratii şi a decis să-i întoarcă favorul femeii cu care a împărţit viaţa mai bine de 20 de ani. Astfel că directorul sportiv al roş-albaştrilor o ajută pe Corina de fiecare dată când are ocazia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi după o sesiune de cumpărături, în parcarea unui hypermarket din Bucureşti. Cel responsabil cu descărcatul cumpărăturilor a fost, logic, Meme Stoica.

Oficialul FCSB-ului a pus cu grijă sacoşele şi baxurile cu suc în portbagajul maşinii, sub atenta supraveghere a fostei neveste. După ce a terminat treaba, Meme a simţit nevoia să mănânce un măr. Corina a desfăcut o pungă, a ales un fruct şi i l-a oferit directorului sportiv al roş-albaştrilor. Mihai Stoica a vrut să ia prima înghiţitură, însă a fost oprit imediat. (CITEŞTE ŞI: Nuntă în secret la Steaua! Meme Stoica şi fosta soţie, din nou un cuplu la 3 ani de la divorţ!)

I-a spălat mărul în parcare!

Corina a făcut un gest impresionant pentru Meme, deşi, oficial, sunt divorţaţi. A scos o sticlă cu apă din maşină şi a spălat mărul pe care directorul sportiv al FCSB-ului intenţiona să-l mănânce. Oficialul roş-albaştrilor a ţinut fructul în mână, iar fosta soţie a turnat apă. Semn clar că are grijă de sănătatea celui care a fost căsătorită peste două decenii şi vrea ca acesta să ducă un stil de viaţă sănătos. (NU RATA: Meme s-a transformat în “Vişinescu”! Paparazzii CANCAN.RO au filmat “chinurile” la care e supusă Memeluşa!)

Cu mărul curat şi numai bun de mâncat, Mihai Stoica a urcat la volanul maşinii şi a condus până la reşedinţa femeii care i-a fost alături cât timp s-a aflat la închisoare. Chiar dacă sunt divorţaţi, cei doi se înţeleg foarte bine, în principal şi de dragul fiicei lor. “Meme şi-a dat seama cine îi este prieten şi cine nu, cine îl iubeşte cu adevărat. Corina l-a sprijinit din toate punctele de vedere, şi par hotăraţi să îşi mai dea o şansă”, spunea, în 2015, un apropiat al stelistului, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Iar vorbele de atunci par să se adeverească, pentru că Mihai Stoica şi Corina se comportă, în prezent, la fel ca în perioada în care formau un cuplu şi în acte. Se afişează împreună la diferite evenimente importante din viaţa prietenilor de familie şi se poate observa cu uşurinţă că viaţa de după gratii l-a schimbat enorm pe omul de încredere al lui Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)