Ogica si Ropotan nu sunt un cuplu banal! VEZI cum au fost fotografiati la malul marii!

Publicat: 09/08/2014 | 00:07
Ogica si Ropotan nu sunt un cuplu banal! VEZI cum au fost fotografiati la malul marii!

Adrian Ropotan si Raluca Ogica s-au bucurat, la malul marii, de ultimele zile de vacanta ale fotbalistului. Fata lui Stelian Ogica a intors privirilebarbatilor pe plaja, insa fotbalistul a facut un marcaj om la om si in apa si pe uscat.

Adrian Ropotan (28 ani) si Raluca Ogica (22 ani), fata castigatorului nepremiat de la Loto, formeaza un cuplu de trei ani si jumatate. El fotbalist, ea fost manechin, cei doi par ca se inteleaga de minune, iar de fiecare data cand programul fostului dinamovist permite, indragostitii isi petrec timpul impreuna.

Asa s-a intamplat si in acesta vara, in timpul sezonului estival cuplul Ropotan- Ogica fiind fotografiat de mai multe ori pe litoral, singuri sau impreuna cu Cristi Pulhac si prietena acestuia.

Raluca arata perfect

Cei doi au intrat impreuna in apa
Cei doi au intrat impreuna in apa

Paparazzii revistei Spy au obtinut ultimele imagini cu acestia, tot la malul marii, pe final de vacanta pentru Adrian Ropotan.

Asa cum a obisnuit deja in aparitiile de la plaja, Raluca Ogica face din costumul de baie un accesoriu vestimentar care o scoate foarte bine in evidenta. Daca mai punem si contrastul dintre acest element si pielea bronzat-ciocolatie a domnisoarei, fotografiile obtinute de paparazzi Spy prind valoare de catalog.

Raluca se protejeaza de razele soarelui cu ochelari si palarie
Raluca se protejeaza de razele soarelui cu ochelari si palarie

In plus, Raluca se asorteaza perfect cu corpul de sportiv al lui Adrian Ropotan. Tinerilor le sta bine impreuna, iar acest lucru nu poate fi pus la indoiala nici de cele mai carcotase persoane.

Fotbalistul nu si-a scapat iubita din ochi
Fotbalistul nu si-a scapat iubita din ochi

CITESTE SI:

Sacrificii pentru o dragoste de fotbalist. Raluca Ogica a renuntat la cariera pentru iubitul sau, face curatenie si gateste!

Ropotan va innebuni cand va auzi asta! Raluca lui Ogica a decis sa plece de langa el!

S-a transferat in Azerbaidjan

In acesta vara, Adrian Ropotan s-a transferat in Azerbaidjan, la formatia Qabala, echipa la care mai sunt alti trei romani, toti trei fosti dinamovisti. Este vorba de antrenorul Dorinel Munteanu, fundasul Cristi Pulhac si atacantul Andrei Cristea.

Mai multe fotografii si imagini pe marginea acestui subiect pe site-ul spy.ro

Citește și...