OLĂROIU l l-a dat în judecată pe vărul lui GIGI BECALI din cauza unei datorii, şi a pierdut. Ce putea să facă mai departe

Publicat: 24/06/2017 | 20:01

Cosmin Olăroiu pare să fi îngropat securea războiului cu vărul lui Gigi Becali. Antrenorul avea de recuperat o sumă de bani de la Virgil Becali, însă, cel mai probabil, s-a înţeles pe cale amiabilă, şi asta pentru că nu a atacat decizia instanţei.

Olăroiu îl chemase în judecată pe Virgil Becali la Judecătoria Buftea, la sfârşitul anului trecut, dar magistraţii îi respinseseră cererea din motive procedurale. Mai exact, antrenorul nu plătise taxa de timbru, dar avea posibilitatea să atace decizia la instanţa superioară. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că cei doi combatanţi au ajuns la o înţelegere, iar datoria s-ar fi stins!

Cosmin Olăroiu a ajuns la o înţelegere cu Virgil Becali
Cosmin Olăroiu a ajuns la o înţelegere cu Virgil Becali

”Admite excepţia de netimbrare. Anulează cererea privind emiterea unei ordonanţe de plată ca netimbrată”, se arata în decizia instanţei, rămasă defintivă. Cosmin Olăroiu a devenit unul dintre cei mai importanţi antrenori români. A devenit campion cu Steaua şi a dus echipa până în semifinalele Europa League, după care a ales petro-dolarii din Emirate. În anii petrecuţi în îndepărtatele ţări arabe, Oli a devenit unul dintre cel mai bine cotaţi antrenori din acea zonă. (Gabriel Niculescu)

Citește și...